UFO'nun Türkçesi, Tanımlanamayan Uçan Objeler'dir. Öyleyse tanımlayamadığınız bir cismin var olduğuna kimseyi inandırmazsınız. Müspet ilimle açıklanabilen ve bir çoğu ışık kırılmaları ile çeşitli doğa olaylarından doğan bir takım şekilleri fotoğraflayıp bunlar uzay araçlarıdır diye yutturmaya çalışmak soytarılıktır.
Uzaylı yoktur, inanmıyorum :) UFOlar ise ozzy'nin dediği gibi. bir takım doğa olayları ve çağımızda baz teknolojik ürünlerin sonuçları. Nette dolaşan uzay gemisi fotoğraflarının da neredeyse hepsi montajlı veya hileli, kalanı da filmlerden alıntı :D TUBİTAK bir belgeselde çok güzel anlatmıştı nasıl "ufo" görüntüsü çekileceği taktiklerini :D :D Önce "lan TUBİTAK ne yapıyor? bunlar da mı başladı" dedim ama sonra işin fasonluklarını açıklayınca kahkahayı koyuverdim :D
ben geçen yaz balkonda otururken uzakta havada parlayan deli gibi hareket eden metalik bişey gördüm. Hemen gidip telefonumu aldım ve resmini çektim. Birazdan buraya koyacam resmi kendi gözlerinizle göreceksiniz yemin diyorum fotoşop değil kendim çektim