AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Win XP'de chat için java indirme!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/08/2004 :  23:08:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mesaj yazmadan önce tarihe baksaydın son mesajın 2003 yılında atıldığını görürdün. Biraz daha dikkat edin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 11/08/2004 :  20:48:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hakılsın,pardon!ben ne bileyim işte daldım hemen olaya!hiç yoktan bildiğim bi konuda msj yazdım.bilip bilmeden yazanlara ne demeli!neyse yine de saol uyardığın için!

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 28/08/2004 :  22:37:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zuahahahahaha! St@tiX olm kendin önceden yazdıın msja şimdi cvp atmışın, walla süpersin bab!.. pardon yaa KRONDOR bi an şey oldum.. bişi sorcam ya bu olay gene ortaya çıktı bende. makinamın java destei war ama mynet filan görmüyo.destek yok dio. 50 kere indirdim we kurdum yamayı ama hala aynı. formatlayıp denedim yok bi deişiklik. microsoft'un sitesinde bu destek kaldırılmıştır gibi bi msj alıyorum o sayfaya gidince, neiş acebası?? hakatten kalktı mı?? yoksa bu sorun sadece bende mi war??? Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/09/2004 :  11:05:59  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
"Microsoft Java Virtural Machine" adlı paketi yüklemen lazım internetten araştıtıp bulabilirsin

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 17/09/2004 :  18:11:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:)) Zaten bilioz okadarını.. indirdim tabe ama çalışmıyo. 50 kere kurdum belki(bende war zaten program).. microsoft'un konuyla ingili sayfasında bu destek kaldırılmıştır msjı werio. benim derdim bu.. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000