AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 explorer da başlangıç sayfası sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 05/09/2004 :  11:47:59  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
explorer ra iwantsearch.com böyle bişey dadandı bir türlü gitmiyo ner den bulaştıysa siliyorum kaldırıyorum tekrar geliyor makineye bir tetikleyici atmış olmalı ama bir türlü bulamadım başlangıç sayfası olarak hep bu açılıyor boş bırakıyorum açılış sayfasını tekrar bulaşıyo regeditten bi kaç veriyisini bulup sildim regediti çok bilmediğim için biraz korkup gerikalan şeylere dokunamadım bunu nasıl kaldırabileceğimi bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun

*KARA_KULE*

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/09/2004 :  13:11:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.majorgeeks.com/download4086.html adresinden CWShredder'ı indirip Internet Explorer kapalıyken tarama yap. Büyük ihtimal sorunu düzeltir.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 05/09/2004 :  20:12:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main de iexplore ın başlangıç sayfası yazıyor (Start Page), orayı kontrol et... Değerine about:blank yaz... O da olmazsa, [Ctrl]+[Alt]+[Del] yap, çok şüpheli bir şey varsa onu da sollandortıktan sonra registryde şu kayıtları kontrol et:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx

Şüpheli şeyleri sil (Her önüne geleni silme sakın ha )... Çok şüphelenirse kayıtı ve değerini buraya yazarsın........
Sayfanın En Üstüne Git

COOL_CRUEL
Üye

İleti 13

İletim - 05/09/2004 :  21:55:49  Bilgileri Göster  COOL_CRUEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ad-aware 6.0 ı tavsiye ederim...

kilitlenen cruel_kemal
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/09/2004 :  09:12:22  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisyarında kayıt anahtarına yerleşmiş bir trojan var. bunu ancak trijan programıyla halledebilirsin. f-prot veya ad-aware programını kullan veya spy-bot search destroy. bunlardan birini kulanarak temizlersin. ayrıca bilgisayarın kayıt girdileriyle oynama. yapacağın bir hata windows una mal olabilir. eğer kullanmasını bilmiyorsan register bölümüne dokunma

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

jackal971
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 06/09/2004 :  19:28:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
COOL_CRUEL tarafından yazılan:

ad-aware 6.0 ı tavsiye ederim...

aynen arkadasa katılıyorum

saygılarımla
Sayfanın En Üstüne Git