Arkadaşım.. Msn de de Dediqim Gibi.. Hiçbir SiLahın özeLLikLe de Grandfather Gibi Bir KıLıcın One Hand Damage ı Two Hand Damage ından Daha Yuksek oLamaz.. Bu biLe EditLi yani hiLeLi oLduqunun Ispatıdır...
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
ya kardeş zaten kılıc damage + ları var ken one hand tvo handı gecer sen bu kadar da mı cahilsin yaa farketti isen add 63 - 123 damage yazıyor bu sadece one hand damageye veriyor resimde zaten one hand damageye bak mavi twoı han a bak beyaz yani + damage özelligi nin yanında başka bir damage özelligi daha olsaydı bu da two hand da olurdu bu dsa senin dediğin gibi two hand , one hand dan buyuk olurdu bunu gözünden kacır ma ve sunu bil ki bu silah baalden düştü ben le iddaya girme
zaten senin sorc adam olsaydı adam düzgün kullandı ama gene bişi yapamaz orj grandfather lı bir char da grand father varsa o adamı dediremezsin anca necromancer curse lerinden iron maiden yaptıgı zaman bir barbarı alt edebilir. çünkü iron maiden de yaptıgın vurus sana geri döner ve olur sun bunu da bil diye söyliyom eger ki kapışmak isteyen olursa bu aksam milletin hakemnliğinde kapısırım. kimseyi kırmak istemem ama bartuc eger ki bu işi biliyorsan kapış benle başka bişi demiyom. her kes konuşur ama diablo konuşulmamalı boyle deneyip görülmeli.
site adminlerinden özür dilerim ama adam msn de beni cok kızdırdı ve burada idda ettigi seylerle beni rencide ediyor. kusurum varsa affını istiyorum.
Evet bartuc yenemezsin naparsan yap iron maiden yapsam bile (10.seviye)ben de yenemem benim 10 katım hızlı koşuyor golemi geçip bana vurur. Ayrıca 1.09 da olduğunu söylememiştin
HiLeLi KaraKteri Babama Versem Ki Bigisayarın B sinden anlamaz kendisi.. O da yener Beni. OnemLı oLan ALınteri Bir KarakterLe oynamak.. HiLesiz - Editsiz vs vs...
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»