oLası Bir IhtimaL. Ben oLamaz Demıyorum. Ama arkadaşımıza anLatmaya caLıştıqım oLay Bu ItemLerin EditLi Yani hiLeLi oLduqu gerçeqi. Arkadaşımız Bunu KabuL Etmek Istemıyor. Savaşarak Cıkardım dıyor.
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Tabi tabi ben de sorc kullanıyorum. Kısaca kavgayı anlatıyım armor yaptım(chilling galiba hani vuran donuyo) yaklaştığında teleport yaptım çevresini hydra ile sardım frozen orb ve blizzard yaptım,thunder storm yaptım o ise ne yaptı?sadece yerinde durdu ve gülüp durdu canı hiç inmiyor replenish life 50 veren zırhı var
selam bartuc ben serhat hala aynı konuda kalmana uzuldum ne diyeyim sana biraz acıklıyacam bu konuyu o silahlar hilesiz ama diablo veya başka bir oytunda olsa böyle bir silahın düşmesi normaldir. oyun nekadar profesyonelce hazırlansada baziş yamalar cıkarılmasının nedeni oyundaki buglar yani hatalardır. 1.09 versaiyonu tamamen buglı bir varsiyondu 1.10 cıkmazdı veya 1.11 de cıkmazdı. bu güne kadar yaması veya pacth i cıkmayan bir oyun bulamassın. belki oyun buglı olabilir ama sunu bilki herkesin önünde yemin ediyorum o silah baal den fırladı. yani anlıyacagın edit yada hile yapmama gerek yok 7 yıldır oynuyorum ve daha tek bir edit veya hile yapmadım. sadece atma yı kullanıyorum ve o da cıkan eşyaları bir itam depo olan yerde saklamak için. onlarıda sonradan yeni karakterlerde kullanırım diye. şimdi soz diğer forum kullanıcılarının eger ki bana inan mayan varsa saygı duyarım eger inanalar varsa hertürlü yardımı yapmaktan çekinmem. inanmayanlara da yardım etmiyecem değil ama sadece laf lkalabalıgı yapılmasın diablo bugun oynanan cogu online oyunun dedesi yani ilk online oyun ünvanına sahip oyun bu yuzden karar diger kullanıcıların