arkadaşlar benim hepinize yeni bir teklifim var.herkez bir birinin msn adresini alsın ve hafta sonları 1er 2şer saatlik belirli konular hakkında.sohpet ve oturumlar oluşturalım canlı canlı.bilgilerimizi tecrübelerimizi merak ettiklerimizi paylaşalım.isteyen karakterlerini versin o karakterler hakkında yorum yapalım.yorumlarıda foruma yazarız. ne dersiniz. yorumlarınızı bekliyorum
olabilir. bana görede senin necron ii değildi.bende zaten necromu sildim 2hafta önce.çok sıkılmıştım.eğer sende varsa benim saveim bana yollarmısın ben sonra devam edicem.şimdi amazonla oynuyorum.
Necro sahipleri birbirininkileri sevmez zaten. Çünkü en fazla yüze sahip ırktır kullanıcıya göre değişir ve stiller\kombinasyonlara göre. Ben bLood golem+iron maiden+bol bone spirit+rondel'le dalmak ama ben senin necro'yu unuttum bartuc'unkini düşünüp yazdım bir daha giriyim onun bir necro elinde bow 13 fire golem ve başka bişiy yok:)
Ben Sana Necro yoLLadıqımı HatırLamıyorum PALAD1N Kardeşim :) YoLLadıqım Tek KaraKter Amanra Yani Sorceress imdi :) Başka KaraKter de yok Zaten eLimde :)) Bence Biraz Hafızanı YokLa :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»