AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 msn de oturum yapmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 20/10/2005 :  16:38:41  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim hepinize yeni bir teklifim var.herkez bir birinin msn adresini alsın ve hafta sonları 1er 2şer saatlik belirli konular hakkında.sohpet ve oturumlar oluşturalım canlı canlı.bilgilerimizi tecrübelerimizi merak ettiklerimizi paylaşalım.isteyen karakterlerini versin o karakterler hakkında yorum yapalım.yorumlarıda foruma yazarız. ne dersiniz.
yorumlarınızı bekliyorum

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/10/2005 :  18:27:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OK necron ii değildi bana göre:)
Sayfanın En Üstüne Git

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 20/10/2005 :  18:44:48  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
olabilir. bana görede senin necron ii değildi.bende zaten necromu sildim 2hafta önce.çok sıkılmıştım.eğer sende varsa benim saveim bana yollarmısın ben sonra devam edicem.şimdi amazonla oynuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/10/2005 :  13:48:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Necro sahipleri birbirininkileri sevmez zaten. Çünkü en fazla yüze sahip ırktır kullanıcıya göre değişir ve stiller\kombinasyonlara göre. Ben bLood golem+iron maiden+bol bone spirit+rondel'le dalmak ama ben senin necro'yu unuttum bartuc'unkini düşünüp yazdım bir daha giriyim onun bir necro elinde bow 13 fire golem ve başka bişiy yok:)
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 21/10/2005 :  18:31:50  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Sana Necro yoLLadıqımı HatırLamıyorum PALAD1N Kardeşim :) YoLLadıqım Tek KaraKter Amanra Yani Sorceress imdi :) Başka KaraKter de yok Zaten eLimde :)) Bence Biraz Hafızanı YokLa :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/10/2005 :  19:00:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bi dakka ya kim yolladı:)evet sadece amanra yolladım haa hextor yolladı(galiba:)) ewet o olması lazım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000