AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 msn de oturum yapmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 21/10/2005 :  19:01:11  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
paladin benim necromu bulursan sevinirim adı edmerf.savaş gücü yoktur sadece golem ve bonelere yüklendim ben bi bakarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler.
bu arada kimse bu msn oturumu fikrime bişii yazmadı.bilemiyorum yani.burada bir sürü ateşli tartışmalar oluyo.ama canlı canlı tartışmanında bi zevki vardır.siz sanırım yine foruma devam edeceksiniz.ben zaten forumu bırakın demiyorum.buna ek olaraK canlı canlı tartışmak daha verimli olur diye düşünüyorum.
fikirlerinizi bekliyorum böyle bişii yapalım lütfen.
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 23/10/2005 :  14:13:34  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
asLında güzeL Bir Fikir. Benım MSN ımde su anda 8 kısı kayıtlı ve onlıne olduqum zamanlar en azından 2-3 kişi onlıne bulabılıyorum. Yapılabilir birşey ama benım onLine olma zamanlarım bellı deqıl.. Sık Sık GeLemiyorum. Eskisi Gibi deqiLim yanı. Bulunduqum Yer SebebiyLe. Ayrıca GeLişLerim dE SınırLı SüreLi oLuyor. yani En FAzLA 1-2 SaatLik..

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 25/10/2005 :  23:34:10  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında çok iyi olur bahadır. bende forumdan 4-5 kişinin msn adresi zaten var. sende eklersin konuşuruz. hatta şimdiden burdan ilan edelim diyorum gelecek arkadaşlar varsa 27-Ekim gecesi hepberaber tanışma konferansı düzenleyelim. buraya ilk saatiyazarsak milletin işini ayarlaması daha kolay olur.

Eğer herkese uyarsa 27-Ekim Perşembe saat 21:00 - 21:30 arası toplanalım

olmayanlar için MSN adresim: bdincbas@hotmail.com
Ekleyenlerle muhabbet ederiz

Herkese iyi oyunlar

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/10/2005 :  14:06:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa perşembe o saatte toplantı yapcağımıza o saatte multi yapalım orda chat olayı var orda savaş/konuş yaparız
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 26/10/2005 :  14:53:48  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu Durum Benim Icın Imkansız :) DiabLo CD LErim geLene Kadar Hiçbirşekilde Hiçbirşey yapamam. Ayrıca BuLunduqum Yerde Gece Internete Giremıyorum. Ancak Gunduz..

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000