AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 fark etmiyormusunuz Artık Counter- Stike Bitiyor..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 08/09/2003 :  12:15:00  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilerek oynandığı sürece Age Of Empires çok daha iyidir bence...

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 09/09/2003 :  12:52:02  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence büyük bir kayip. Ama hepimiz 30 eylülü bekliyoruz. Half-Life 2 nin çıkacağı günü. grand thift auto , Age of Empires , Enter Matrix ve birçok oyun yapımcıları ağızları açık bakacaklar. Bütün dünya 30 eylülde half-life oynayacak. ve unutmadan kolay kolay yıkılacağınıda sanmıyorum. Bi dergide okudum. Oyunda kalorifer peteğini söküp düşmanlarının kafasına fırlatabiliyormuşsun. ama en çok merak ettiğim şey. M 29 silahı. Half-Life saltanatı tekrar ayaklanıyor. Ve birdaha hiç düşmemek üzere ! herkese iyi beklemeler... :)

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

kaaplan
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 14/09/2003 :  22:30:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
whiteraistlin tarafından yazılan:

Şimdi Blue, insanlar Vice City'i "Bu oyunda adam öldürmek serbest" diye tanıttığı sürece milletin CS'ye dönmesi imkansız. Kafede bakıyorum, bacağım kadar (1.80 boyundayım, yani çocuk çok kısa değil ama bu konumuz da değil...) çocuk gelip Vice City'yi açıyor, New Game deyip, giriş Demo'sunu klavyeyi kırarak geçiyor (klavyenin yarısını 3 saniyede tuşladı) ve başlar başlamaz birini yumrukluyor (oyuna başlarkenki tek silahınız yumruk zaten). Polis geliyor, sıkı bir cop darbesi ile arkadaşı yere indirip tutukluyor. Çocuk, hayal kırıklığıyla ekrana bakıyor. Oyunun bitmediğini görünce, Polis İstasyonu'nun önünden yürüyen ilk kişiye tekrar saldırıyor ve kısırdöngü başlıyor.
Ama oyunu bilen kişiler gelip, spor motorsiklete binip, Insane Jump rampalarında türlü türlü hamleler yaparak etrafındakileri ağzı bir karış açık bırakıyor.
Tekrar diyorum, oyun oynamanın bir ciddiyeti olmalı. Ciddiyetten kastım, takım elbise giyip, cebinizde ipek mendil ve ayağınızda makosen ayakkabıyla oynamak değil. Oyunun amacını bilerek oynamak. Oyunu oynarken, CS'de, Rehine Kurtarma görevindeyken, rehineler "Gidelim!" dediği zaman üzerindeki sorumluluğu bilmek. Bomba imha ederken, bombanın tik-tak'larını ve aşağıda dolan Defuse Bar'ını aynı heyecanla dinlemek/izlemek. VIP'yi koruyorken, saklanmış bir teröristi safdışı bıraktığında kendi kendine gülümsemek.
CS'yi bir kenara bıraktım...TF'De arkadaşların bayrağı almış üsse dönerken, takımın Sniper'ı olarak onları korumak, ve bunu yaparken eğlenebilmek. Vice City'de, başarıyla bitirilen her görev için "Aslan Vercetti be!" diye mırıldanmak. Sims'te terfi ettiğinizde sevinerek annenizin size garip garip bakmasını sağlamak.
Kısacası, tekrar dediğim gibi, oyunun amacını bilerek oynamak.
Ne yazık ki, bizde o disiplin yok. Tabi, CS oynayan ve PODBOT yüklü olan herkes, bir zamanda Bot'ları Bıçak Modu'na geçirip üstlerine makinalı tüfekle atlamıştır... Sen onu yaparken, ama, aklından Malkoçoğlu'nu düşünüyorsan, her ne kadar garip gelse de, oyunu amacına göre oynuyorsun!
Ülkemizde CS oynayanların çoğunluğu her headshot yediğinde, monitörün üstünden kafasını kaldırıp, karşısındakinin aile ağacına küfrettiği sürece, oyunu bırakan kimse CS'ye geri dönmeyecek.

Çok hoş bu dedilerin whiterahistlin hele o çocuğun gta vc oynaması çok güzel sana katılıyorum ama cs ye ilk başlayanlar bence çok kötü durumdalar çünkü düşünsene tüm tuşlar karışık gibi gözüküyor " ay dur dur şurdaydı öff şu radyo mesajı tuşu nerdeydi ( bu arada B K L O P Ğ allay ne verdiyse eline gelen tuşa basıyo) ay adam gendi oofff be kafadan yedik kurşunu " ki değil.Cs ın erime gibi bir durumu yok bence dünyada cs oynayan kalmasa o oyunu ben yaşatmasını bilirim.( Ayrıca ben bilgisayarımı ilk aldığımda benki sizde yapıyorsunuzdur her ama her oyunda kafadan tüm tuşlara basarak öğrenirdim ki son 3 yıl içinde options diye bişey olduğunu öğrendim. Zaten 4 yıldır bilgisayar kullanıyordum)
Neyse saat şu an 22:34 ve yarın okullar açılıyo 15 tatilde görüşmek üzere herkeze bol cs li günler ve okulunda başarılar...
saygılarımla umarım görüşürüz...

Bir gün herkeş Fenerbahçeli olacak amaaa Geri kalan 364 gün herkeş Cimbomlu
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 21/09/2003 :  21:52:05  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah zihin açıklığı versin. Option olayı çok güzel bence özellikle Controller menüleri. Çok hoşuma gidiyor. Play Station oynuyorum.[Açıkcası bilgisayardan sıkıldım taakii 3o eylüle kadar] Bi oyun satın alıyorum. Atıyorum Resident Evil III Nemesis. Oyunu alıyorum sonra eve gelip takıyorum. Oyun demosu falan derken Anne Menü Geliyor. Direk New Game Sonra Easy Mode ve Vibrasyonlu Joistik Kıpraşmaya başlıyor. Allah diyorum bittik. Oyun geliyor. teş etme olayını öğrenene kadar 3-4 kilo etim gidiyorç neyse helal hoş olsun zombilere. Sonra Hooop Ölüyorum. Diyorum lan nasıl ateş ediyoruz. Hiç aklımada gelmiyor ki Options Menüsünden Controller 1 demek . Akıl işte böyle Option güzel bişi katılıyorum... Bu arada en son bölümüne gıcık olsamda Resident evil III Nemesis ' i 7 saat 36 dakika 13 saniyede bitirdim. Varmı başka bitiren ?

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 22/09/2003 :  19:55:19  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Scorpion hocam, bence bunu farklı bir konu başlığı altında yaz. Millet bu konuya "cs nasıl bitti yani?" sorusunu sorarak giriyor.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000