AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk'lerden action oyunu yapmak isteyenler....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 19/11/2005 :  10:47:11  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam hiç önemi yok.....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 04/12/2005 :  14:36:12  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar toplam 8 kişi olduk 2 kişiye daha ihtiyacımız var....Bu arada oyunun adı "Osmanlıların Dönüşü" diye olacak
Seneryoda;Biz bir Osmanlı Yiğidi olan Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandırıcaz ve Bize Düşman olan bütün ülkeleri yok edicez....Bu oyunda kendimizi başka Dünyada gibi görücez.Prince of Persia'da olduğu gibi hareketler yapabilicez.Oyunun sonunda Kanuni Sultan Süleyman yaptığı son seferde ölecek ve hüzünle oyun sonlanacak ve ondan sonra ki oyunda ise yeni devir başlayacak bu da II.Beyazıt'ı canlandıracağız.......diye sürüp gidecek........Nasıl iyimiydi????Hadi arkadaşlar son 2 kişiye daha ihtiyacım var.....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 08/12/2005 :  22:36:35  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ok sorun yok hadi arkadaşlar son 1 kişi hadi katılmak isteyen gelsin yazsın ve arkadaşım nerde oturuyon....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

silici_333
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 24/12/2005 :  20:56:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pek bişety bilmem ama çok meraklıyım hemen kaparım benide alın
Sayfanın En Üstüne Git

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 24/12/2005 :  22:22:17  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konu dışına cok cıkmazsam PUSU (yanlışda olabilir) diye bir oyun var turk yapımı FPS

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000