AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk'lerden action oyunu yapmak isteyenler....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/10/2005 :  21:39:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Grubun adımı tamam olur.....Ayıp ettin Grubumun ilk üyesisin senin dediğin takım adı olsun.......Oyunun adınıda ben buldum Osmanlı Tokadı iyimi nasıl hem bide grubumuzun Amblemi nasıl olsun istersin.....
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 28/10/2005 :  20:38:06  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zozerk arkadaşım Benim Conan742 üyeliğim kapandığı için Bu üyelikte devam etcem bu arada oyunun adını beğenmedin mi??? Ve arkadaşlar katılmak isterseniz bu başlık altına yazın en fazla 10 kişi olacaktır şart yoktur.Paralıda değildir isteyen katılabilir....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

kıng of arthur
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 06/11/2005 :  14:06:20  Bilgileri Göster  kıng of arthur için bir AOL İletisi Gönder  kıng of arthur için bir ICQ İletisi Gönder  kıng of arthur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende katılmak isterim.
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 08/11/2005 :  14:35:02  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam şat mart yok sen bizim 4. ortağımızsın.....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

elendil
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/11/2005 :  20:36:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende uye olamk istiyorum COnan 742.AmA BEN uzakdayım ama bana mesaj atabilirsin ama şu e-maile:sosis_74@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000