Son zamanlarda ADSL yavaşladı galiba.Sayfa açarken bile daha uzun sürüyor.Spam olabileceğini düşündüm ama 2 tane Anti Spy Ware programı bulamadı.Sorun bende mi ,TT da mı yoksa sorun filan yok bana mı öyle geliyor
bana da yavaşladı gibi geliyor. bazen kopma bile oluyor duyduğum kadarıyla bakım varmış yavaşlatıyorlar. yılbaşında min. hız 512 kbps olacakmış bilginize
bende de bi kopma oldu 2 günlük filan ama sanmam yane telekomdan diildi(kablomun üzerinde bulunduu direğe azıcık bi yıldırım düştü, modem falan cenaze oldu çok mutluyum) bu gün geldi geri(nası oldu bilemiorum) we net tamgaz, hiç bi sorunum yok(yada buralarda yok). şu 512k olayını da yapsalar artık, bahardan beri yapıolar:)
Bildiğim kadarıyla bitmiş altyapı ama test aşamasındaymış. Sanırım bir fiyasko çıkmasın diye uğraşıyorlar. 512 olduğunda millet coşar da hatlar çökesin diye.
Umarım fiyasko yaşanmaz 256 lık kullanırken out power az geldiinden d-load hızı 25 kbps zaten 512 de hatlar göçmesin nisan ayında geçilsin di mi bazıları 128 den 256 ya geçince bi süre kopuk kalmış ordan dedim biz de internetsiz kalmayalım 256 da olsa war