AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL yavaşladı mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 18/11/2005 :  21:08:54  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana ilk 512 olunca çok hızlı gelmişti.Ama şu aralar biraz yavaş.
Sayfanın En Üstüne Git

ensar_fb
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 18/11/2005 :  21:24:24  Bilgileri Göster  ensar_fb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynen ilk günler 512 olduğunda hızlıdı ama şimdi sankii yine ywaşlama war..

>>>>>>>"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"<<<<<<<
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 18/11/2005 :  23:20:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ADSL yavaşladı mı bilmem ama ilk kurulduğundan beridir hep yavaştı. 512 ADSL kullanıyorsanız gerçek anlamda ne kadar sağlıklı kullnıyorsunuz, tartışılır. Zaten sık sık bağlantı kopar. Üstelik "Müşteri Hizmeti" diye bir kavram zaten yoktur. İyi bir alt yapı sağlanmadan kurulumuş olmasından kaynaklanan bir sürü sorun hala devam ediyor. Umarım Turk Telekom un yeni sahibi en kısa zamanda konuya el atar. Yoksa çıldırmamak elde değil. Örneğin, ttnet 'ten aldığımız bir mail hesabı durup dururken kapandı. Yüzlerce telefon numarası çevirdik. Karşımızdakinden aldığımız cevaplar ya hep aynı oluyor ya da bir başka numara veriyor. Sırf bu yüzden yüzlerce yeni türk lirası kaybettik. 2 ay olmasına karşılık halada kapalı. O kadar bıktık ki uğraşmıyoruz artık açtıracağız diye.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/12/2005 :  22:58:31  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten sınırlı 256K kullananların ADSL'i 512K oldu
Sayfanın En Üstüne Git

ogrenci1994
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 08/02/2006 :  19:22:51  Bilgileri Göster  ogrenci1994'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ogrenci1994 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence son zamanlarda çok yavasladı nedense nerdeyse öbür internetlerden bir farkı yok

selçuk
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000