Aaa abarttınız sizde ama ha.Adam sizin kadar tecrübeli değil diye dalga geçip ezmeniz mi lazım!Sözüm daha çok scorpionfaya şu anda.Moda oldu galiba azarlamak.Forumlarda ileti azaldı gibi bir konu açıldığında da aynı cevabı verseydiniz.Arkadaş cm-fm bölümüne yöneltmiş durumu sadece tek fark bu.Saçma sapan sert çıkışlar yapınca ne geçiyor elinize anlamıyorum doğrusu.
Azarlamak mı? Aklımdan bile geçmedi doğrusu. O an neşeli bir anıma denk geldiği için, sadece "espirili" bir dille yanıt vermek istemiştim. Üstelik yukarıdaki yazıda "sert" ve "saçma sapan" bir çıkış yapmak, söz konusu bile değil. Son kısmı daha dikkatli okursanız, verılmak istenen noktanın mantığını daha rahat bulabilirsiniz. Ha bu arada, "size sesleniyorum" diye başlayan cümle bile bundan daha sert geliyor bana.
Sert derken;karşıt,zıt,dalga geçer bir hava var onu kastettim.Size sesleniyorum kısmının zarar verir kısmı yok bana kalırsa.Neyse,uzatmanın manası yok zaten,sonuçta sizlerde yönetici olarak bazı üyelerden daha anlayışlısınız.Tek bir mesaja aynı anlama gelen 10 tane mesaj atılıyor ve hepsi eziyor(bu konu için söylemiyorum).Moda haline gelmeden bunun önüne geçmek lazım.