|
| Yazar |
Konu  |
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 29/09/2005 : 17:41:31
|
| Size sesleniyorum yaklaşık br hafta önce CM forumlarına ileti yazdım hâlâ cevap gelmedi.Hani başkalarına cevap gelse neyse kaç gündür en son iletide benim adım var. |
|
|
_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896 |
İletim - 29/09/2005 : 18:04:07
|
| Okul olduğu için pek kimse foruma uğramıyo o yüzden cevap alamıyosundur.Çok az kişi giriyo.Ve kimse görmemiş olabilir. |
Üyelik Tarihi 02/07/2005 |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 29/09/2005 : 18:48:40
|
| Şahsen ben eskiden beri süren cm hastalığıma,fm ile ara verdim.Eskisi kadar bağlamadı beni ekranın karşısına.Açıkçası ben fm2006yı bekliyorum,bu yüzden de cm-fm bölümüne pek girmiyorum.Benim gibi olanlar var olabilir.Eskiden o bölüm dolup taşardı (abarttım biraz ama...) sürekli mesaj gelirdi yani.Şimdilik sana yanıt gelmemesini normal buluyorum. |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 29/09/2005 : 19:44:05
|
| Bu konuda ne yapabiliriz? Cevap gelmesi için bir önerin var mı? Gandalf'ın da dediği gibi, okullar açıldı. Bu da doğal olarak foruma bakan sayısında büyük bir düşüşe yol açmasa da oyunlarla ilgili mesajlarda düşüşe neden oldu. Yani açtığın konu, "Önerileriniz & Eleştirileriniz" bölümü ile alakasız olmuş. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/09/2005 : 01:17:44
|
| Başlarına silah dayayıp mesaj mı yazdıralım CM forumlarına <_< Benim de C&C Generals multi teklifime cevap gelmedi.. olabilir, alışacaksınız, alışacaklar... |
 |
|
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 30/09/2005 : 19:53:41
|
Yok yok böyle olmayacak, biz en iyisi şöyle bir sistem kuralım. Açılan konuya uzun bir süre mesaj gelmezse, otomatik mesaj sistemi devreye girsin. Konuyu açan kişiye şunlara benzer otomatik mesajlar gönderilsin: "üzgünüz sorunuza yanıt gönderilemedi." ya da "malesef dünya üzerinde sorunuza yanıt bulacak biri çıkmadı" ya da "sorunuzun yanıtı bulunamadı, bu mesaj 15 saniye sonra kendini imha edecektir." ya da "sorunuzu bilecek kadar zeki biri çıkmadı" ya da "üzgünüz şu an sistem devre dışıdır,lütfen daha sonra tekrar deneyin." ya da "malesef türkiye de şu an CM oynayan bir tek siz varsınız, bu yüzden yardımcı olamayacağız." ya da "ilgili oyun hakkında soru sormayın, başka oyun sorarsanız cevap verilecektir." ya da... (daha sayardım ama neyse artık.) Böylece siz otomatik mesajlarla boğuşurken, biz de ense yapıp "oh be! ne iyi ettikte kurduk şu sistemi. Millet soru soruyor, bizim sistem cevaplıyor. ehe! " derdik. Böylesini ister miydiniz? Yoksa hala "soru"nuzu oyunsitesinde klasik yöntemlerle sormak ve "bilen ve ilgilenen" kişilerden şahsen almak daha mı iyidir? (Bu durumda da cevap gelmemesi gayet doğal) |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|