AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Cevap gelmiyi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/09/2005 :  17:41:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Size sesleniyorum yaklaşık br hafta önce CM forumlarına ileti yazdım hâlâ cevap gelmedi.Hani başkalarına cevap gelse neyse kaç gündür en son iletide benim adım var.

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 29/09/2005 :  18:04:07  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Okul olduğu için pek kimse foruma uğramıyo o yüzden cevap alamıyosundur.Çok az kişi giriyo.Ve kimse görmemiş olabilir.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 29/09/2005 :  18:48:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şahsen ben eskiden beri süren cm hastalığıma,fm ile ara verdim.Eskisi kadar bağlamadı beni ekranın karşısına.Açıkçası ben fm2006yı bekliyorum,bu yüzden de cm-fm bölümüne pek girmiyorum.Benim gibi olanlar var olabilir.Eskiden o bölüm dolup taşardı (abarttım biraz ama...) sürekli mesaj gelirdi yani.Şimdilik sana yanıt gelmemesini normal buluyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 29/09/2005 :  19:44:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda ne yapabiliriz? Cevap gelmesi için bir önerin var mı? Gandalf'ın da dediği gibi, okullar açıldı. Bu da doğal olarak foruma bakan sayısında büyük bir düşüşe yol açmasa da oyunlarla ilgili mesajlarda düşüşe neden oldu. Yani açtığın konu, "Önerileriniz & Eleştirileriniz" bölümü ile alakasız olmuş.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/09/2005 :  01:17:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başlarına silah dayayıp mesaj mı yazdıralım CM forumlarına <_< Benim de C&C Generals multi teklifime cevap gelmedi.. olabilir, alışacaksınız, alışacaklar...
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 30/09/2005 :  19:53:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok yok böyle olmayacak, biz en iyisi şöyle bir sistem kuralım. Açılan konuya uzun bir süre mesaj gelmezse, otomatik mesaj sistemi devreye girsin. Konuyu açan kişiye şunlara benzer otomatik mesajlar gönderilsin:
"üzgünüz sorunuza yanıt gönderilemedi." ya da "malesef dünya üzerinde sorunuza yanıt bulacak biri çıkmadı" ya da "sorunuzun yanıtı bulunamadı, bu mesaj 15 saniye sonra kendini imha edecektir." ya da "sorunuzu bilecek kadar zeki biri çıkmadı" ya da "üzgünüz şu an sistem devre dışıdır,lütfen daha sonra tekrar deneyin." ya da "malesef türkiye de şu an CM oynayan bir tek siz varsınız, bu yüzden yardımcı olamayacağız." ya da "ilgili oyun hakkında soru sormayın, başka oyun sorarsanız cevap verilecektir." ya da... (daha sayardım ama neyse artık.)
Böylece siz otomatik mesajlarla boğuşurken, biz de ense yapıp "oh be! ne iyi ettikte kurduk şu sistemi. Millet soru soruyor, bizim sistem cevaplıyor. ehe! " derdik. Böylesini ister miydiniz? Yoksa hala "soru"nuzu oyunsitesinde klasik yöntemlerle sormak ve "bilen ve ilgilenen" kişilerden şahsen almak daha mı iyidir? (Bu durumda da cevap gelmemesi gayet doğal)

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000