benim bi de Sorceress ile etrafı tarumar etmek eğlencem var. Barbarı unutmayalım Leap&Attack ile dalıp bir warcry çakıp çift kılıç salladıdtan sonra whirlwind ile yaratıkları 2 ye ayırmak hoşuma gidio. Palad1N le de etrafını devler kaplayınca zeal+fist of heavens ve aşağıda güzel gözükmesi için holy freeze aurası ii oluyo
ben baal ı öldürmem hoşuma gidiyor çok kuvvetli ama necro işin en iyisi sal orduyu üstüne en son 96 lvl de bıraktım ve direkt dalıyorum zaten Knight gelmese oyuna devam etcektim:))
LvL96. HiLesizse Gayet Iyi:) akLıma 2 ay once Yaptıqımız Son muLti Partisi geLdi dE.. 5 kişiydik. DiabLo ya DaLmıştık. Nerocumuz Bone Spirit saLLArken gen Frozen Orb - Hydra ve bLizzard saLlıyordum. PaLamız ZeaLLa daLmıştı. Barbarımız WhirLWind ve Frenzy Yapıyordu ve Keskin Nişancımız Bowazonumuz(amazon) Muhteşem Cedar Bow u iLe bi ıMMoLation Arrow bi CoLd Arrow saLLayıp Duruyordu. DiabLo nun Hareket aLanı KisitLanmıs. Tek YapabiLdikLeri BuyuLEriydi. Ama FazLa Dayanamadı Garibim :)) yaLwarmaLarına aLdırmadan Kafasını Kopardık Haydutun :) Muhteşem GörseL EfektLer.. AuraLAr.. Cold ve Fire SpeLLLer.. Action Deseniz En Ust Duzeyde.. Uzun Bir Sure daha Unutamayacaqım Sanırım :) Daha Iyisini Yapana Kadar Yani :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
LvL96. HiLesizse Gayet Iyi:) akLıma 2 ay once Yaptıqımız Son muLti Partisi geLdi dE.. 5 kişiydik. DiabLo ya DaLmıştık. Nerocumuz Bone Spirit saLLArken gen Frozen Orb - Hydra ve bLizzard saLlıyordum. PaLamız ZeaLLa daLmıştı. Barbarımız WhirLWind ve Frenzy Yapıyordu ve Keskin Nişancımız Bowazonumuz(amazon) Muhteşem Cedar Bow u iLe bi ıMMoLation Arrow bi CoLd Arrow saLLayıp Duruyordu. DiabLo nun Hareket aLanı KisitLanmıs. Tek YapabiLdikLeri BuyuLEriydi. Ama FazLa Dayanamadı Garibim :)) yaLwarmaLarına aLdırmadan Kafasını Kopardık Haydutun :) Muhteşem GörseL EfektLer.. AuraLAr.. Cold ve Fire SpeLLLer.. Action Deseniz En Ust Duzeyde.. Uzun Bir Sure daha Unutamayacaqım Sanırım :) Daha Iyisini Yapana Kadar Yani :)
Akolsun Bartuc hem multi partileri var hemde haberim yok :( üzdün beni. BENDE İSTİYOOMMM Sen hele oynayacak duruma bi gel [] o zaman burda isteyen herkesle yaparız multi. bu arada barbarım 75 oldu artık herkesle multi oynayabilirim. sanki hazır gibiyim. ne dersiniz
Abı Biz MuLti partiLerini Kendi Aramızda Yapıyorduk. Yani ben evdeyken :) Sen Su Anki Durumumu BiLiyorsun Zaten Hextor:) Yani Yaza Kadar DiabLo Off :(( ama Bir Doneyım Eve.. ıLk Iş Eve Net BaqLantısı Cekmek. Sonra OnLıne muLti DiabLo PartiLeri. Aman SabahLar oLmasııınnn..!! :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»