evt arkadaşlar.belki bir çoğumuzun zorlandığı bir konu (ben kendi adıma söyleyeyim bayaa bi düşünmüştüm).ben karakter isimleri ve anlamlarına değinmek istiyorum.hangi karakter için nasıl isimler düşünüyorsunuz? nelere dayandırıyorsunuz? yada nereden esiyo?
benim karakterim necromancer. ismi, EDMERF. nasıl bulduğuma gelince. bu yaz yeni bir bilgisayar aldım tabi ki ilk yüklediğim oyun diablo2 idi yeni bi karakter yaratmak istiyordum çünkü ondan önceki karakterim berbattı.aradaşla bilgisayarın başına geçtik saat gece yarısı 1 gibiydi.abi ne yapalım ne yapalım derken cins cins isimler salladık hatta ben oyundaki canavar isimlerini biraz değiştirip sallayıp değişik isimler türetmeye çalışıyordum.ve bu EDMERF ismini bulduk. tamamen sallamasyonca bulduk ama birbirimize söz vermiştik kimseye söylemicez nasıl bulduğumuzu ama ben itiraaf ediyorum.ama bence çok güzel bi isim oldu.karakterime bayaa uydu diyebilirim.şu ana kadar 3 belki 4 karakter yarattım ama içlerinde en hoşuma giden isim bu oldu.
Bartuc.. DiabLo Kitap Serisini OkuyanLar BiLirLer. ıLk Kitapta Bartuc IsımLi Eski Bir Vizjerei Büyücüsü Ama öLdüğü Zaman IbLisLerin Tek Hakimi oLan KanLı Savaş Beyi.. Favorimdir :)Ayrıca Oyunda da BaaL ı öLdürmeen Once MinionLarıyLa Savaşırken geLiyor Bartuc The bLoody, CounciL MeMber.. Elektrik yayan Şahsiyet :) Amanra ya geLince Nadide Sorcerress im.. Eski Mısır TanrıçaLarından Birisinin Adıdır. Age Of MythoLogy de Campaign Lerde Geçer.
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
ben 2000 de majesty nin demosunda gördüm çok iyi bir savaşçıydı. nick im o oldu. counter da age of da falan. anlamı da güzel kutsal şovalye. bi de ArcHAngeL var başmelek demek(Tyrael gibi)
Trang-OuL u Necromancer In Geçmişi BaşLıklı Konuda Kısaca Anlatmıştım :) Ayrıca Necromancer ın Oyundaki en Iyi setinin adıdır. Bu setin Tum Parçalarını giydiqin zaman karakterin şekil değiştirip "The Banished" oLur :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»