Araştırmadan Yorum Yapmazsın Artık Hı :) Ne DErsin :)) Sana Verdiqim Adreste Oyunda BuLunan Butun SetLer War PALAD1N.. Bi Göz Atmanı Tawsiye Ederim. Bana Göre KaraKterLer için En Iyi Setler.. Sorcerress - TaL-Rasha's Wrapping. Barbarian - ImmortaL King ve BuL-Kathos Necromancer - Trang-ouL's Avatar Assasian - NataLya's Odium (NataLya Act III te Fikir Daıştıqın Hatun Habire Yanındayım Yanındayım Emrindeyim FLn Dio ama Ben Yardımını Göremedim Daha.. Şehrin GüneyBatı Kısmında Duruyor. MerchantLarın(Satıcıların) oLmadıqı Yerde.) Druid - ALdur's Watch Tower PaLadin - GriswoLd's Legacy Amazon - M'avina's Battle Hymn
KarakterLer Bu SetLerLe Tanrı Veya Tanrıça Gibi oLuyor WaLLa :D
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Yok adım P@L@D1N şeklinde yazılıyor ve gerçek adım Griswold's Legacy diil:)) ama baktım güzel sorceress ve neconun setleri harika. Necro The Banished oluo ama sorceressin setini incelerken çok güldüm. AşağıdA display aura yazıyo açıklama ise: Bu aura hiç bi işe yaramıyor,sadece bakanlar onun özel olduğunu sanıyor yazıyordu:))))
Ayrıca nero şekil ile birlikte karakter de değişip vijzieri ile necromancer karışımı oluo:) lvl 14 meteor,10 fire wall 18 fire ball:))