AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Biraz düşünüp...biraz gülelim...!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ramco17
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 27/09/2005 :  15:19:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
...>Bir programi kurarken neden'kabul ediyorum' ya da 'kabul etmiyorum' seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satın aldıktan sonra 'kabul etmiyorum'seçeneğini işaretleyen bir takım saf kişiler muvcutmudur?

...>Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanların izlediğini sanırlar?Örn;Şu anda 70 milyon kişi bizi izliyor...

...>Düğünlerde neden'Dom dom kurşunu' ile göbek atilmaktadır.'bir avcı vurdu beni,bir avcı yedi beni'gibi sözler eşliğinde kendinden geçen başka milletler var mıdır?

...>Neden bazı kızlar şirin bir hayvancağız gördüklerinde 'inanmıyorum!' derler,inanilmayacak olan nedir?

...>Neden ilanlarda 'doktordan temiz araba'diye yazılır? Hipokrat yemininde 'arabamı temiz kullanacağım' şeklinde bir maddemi vardır?

...>Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan bir alana kafalarını eğerler?yağmura duyulan saygıdanmıdır yoksa ondan tırstığımız içinmidir?

...>Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar öğretmene 'öğretmenim' derken beşinci sınıftan sonra 'hocam' diye hitap ederler?

...>Neden futbol takımı olan ajax 'ayaks' diye okunurda temizlik ürünü ajax'ajaks' diye okunur?

...>Bulmacalarda boru sesinin karşılığı neden hep 'ti' dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç 'ti' diye ses çikaran boru görmüşler midir?

...>Cumartesi ve pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

...>Neden insanlar birbirine sarılınca sağ-sola sallanırlar?

oyun yapiminda türkler hep arka plandamı kalsın!

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 27/09/2005 :  17:43:12  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1-Orda bir resmi sözleşme vardır.Sözleşmede 18 yaşından küçükler oynayamaz yazıyorsa resmi uyarı yapılmış olur kimse sana "lan niye söylemion 18 yaşından küçükler oynayamaz die bu oyunu"demez.Ayrıca bu oyunun bir şartı olabilir.Üstelik ONAYLAMIYORUM diyenlin "saf" olduğunu kim çıkardı ? Belki sahnelerde seks içerikli bölümler var denildiğinde sözleşmede çocuk " bu oyun bana göre değil"deyip oyunu götüremez mi ??

2-İzmir'den Iğdır'a, yediden yetmişe, genciyle yaşlısıyla Türk İnsanı bizi izliyor anlamında kullanılabilir.Adam kalkıp da, "bizi 3.937.351 kişi izliyor"demez.Adam'ın mesajı Türkiye'deki tüm insanlar bizi izliyor değil, Türkiye bizi izliyor demektir.

3-Sen millet görmemişsin.Bir milletin askeri güçlerine, okuma-yazma oranına bakarak "ahahaa bu millet çok gelişmiş, bizde olan saçmasapan şeyler orda yoktur"diyorsan yanılıyorsun.Dünyayı dolaşan insan narasıyla artistlik taslamadan önce kendin düşün.

4-Belki hayvanın şirinliğine, belki de Allah'ın yarattığı bir hayvanın değişikliğine "inanamıyorum"diyordur.Veyahut kendini bu kadar şirin bir hayvanı gördüğü için şanslı hissediyordur, şansına inanamıyordur.Daha fazla cevap veremem, hiç kız olmadım.

5-ne alaka ? tam olarak anlamadığım bir şey için cevap veremem ama ..

6-anlatmak istediğini adam gibi anlatsan ben başımı eğip sana saygı duyacağım.

7-Her zaman her öğrenci böyle değildir, ama bu benim başıma geldi.Ben 5.sınıfta hocaya "hocam"diyenleri kınıyordum ve inadına öğretmenim diyordum fakat 6.sınıfın başında bir derste "öğretmenim" deyince bu bana çok garip geldi, hocam demeye başladım.

8-Ayaks veya Ajaks diye okunması onun gerçek okunuşunun öyle olduğu anlamında gelmiyor.Yakında sen "neden yüzümüze en başından "el" değilde yüz diyoruz" veya "neden gözümüzden nefes almıyoruz" diye sorular da sorarsın.

9-Halk arasında ifade edilemiyordur, belki de hep "ti" olarak kalmıştır.Mesela eşeklerin tam anlamıyla "AİAİAİAİAİAİAİA" die kişnemesi de yoktur.

10-Buna bir şey diyemem

11-"Vah seni ne kadar da çok özlemişimm, sarılmaya doyamıyoruuumm, özlemini, hasretini çektim senin" kavramında anlayabilirsin ...

Bence sen en başından niye böyle saçmasapan şeyler yazdım die düşünüp sonra kendine gülebilirdin ama senin "düşünme" ve "gülme" anlayışların konusunda yorum yapmak istemiyorum.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/09/2005 :  17:49:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani kahkahamızı kursağımızda bıraktın...
Sayfanın En Üstüne Git

LORTH_ARAGORN
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 27/09/2005 :  20:39:06  Bilgileri Göster  LORTH_ARAGORN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani bunlarda cevapmı simdi bizde biliyoruz anlamını herhalde ama matraks olsun dıye yazmıs arkadas yani sende sacma sacma cevaplar vermissin

sen türksün göster ürksün!!!
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 27/09/2005 :  21:27:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş "Türk Olmanın Kuralları" isimli konuyla karıştırdı herhalde.Orada Türklüğe laf olduğu için eleştirildi Van der Vaart,espri yapmaya çalıştığı için değil.

"Bence sen en başından niye böyle saçmasapan şeyler yazdım die düşünüp sonra kendine gülebilirdin ama senin "düşünme" ve "gülme" anlayışların konusunda yorum yapmak istemiyorum."laflarını aynen geri iade ediyorum.

Güzel yazmışsın ramco17,gülünç şeyler gerçekten...
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 27/09/2005 :  21:30:48  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben size "gülmeyin, bunun yazdıkları saçma" diye bir not bırakmadım.Şahsen ben söylediklerimin saçma olduğunu düşünmüyorum ama söyle neresinin saçma olduğunu yazdıklarıma bir daha alıcı gözüyle bakarak anlarım ne dediğimi ama bu adamın yazdıklarına komik diyorsanız o başka tabi karışamam sizin zevkinize

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla