|
| Yazar |
Konu  |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 27/09/2005 : 21:45:37
|
Gülmek demek illa ki kahkaha atmak demek değildir.Gülümsemek de gülmeye girer.Dolayısıyla insanların hayatta yaptığı bu sıradan hale gelmiş saçma şeyler gülümsememe yetiyor.Yani gülünç...
"Bence sen en başından niye böyle saçmasapan şeyler yazdım die düşünüp sonra kendine gülebilirdin ama senin "düşünme" ve "gülme" anlayışların konusunda yorum yapmak istemiyorum."diye bir daha alıntı yapıyorum.Evet içinde hiç saçma diye bir kelime geçmiyor gerçekten.Saçmasapan geçiyor onu saymayalım Bir de not bırakmadım diyorsun.
Azarlama derecesinde eleştirmen gereksiz ve saçmaydı bence(mesela buna bakarak anlarsın ne dediğini,nerenin saçma olduğunu.)...
Diyorum ve son kez cevap yazmış bulunarak tartışmayı uzatmayı gereksiz buluyorum.Diğer arkadaşlar yorumlarını istediği gibi yapabilir...
Saygılar... |
 |
|
|
ramco17
Üye

Turkey
İleti 104 |
İletim - 28/09/2005 : 11:18:22
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
1-Orda bir resmi sözleşme vardır.Sözleşmede 18 yaşından küçükler oynayamaz yazıyorsa resmi uyarı yapılmış olur kimse sana "lan niye söylemion 18 yaşından küçükler oynayamaz die bu oyunu"demez.Ayrıca bu oyunun bir şartı olabilir.Üstelik ONAYLAMIYORUM diyenlin "saf" olduğunu kim çıkardı ? Belki sahnelerde seks içerikli bölümler var denildiğinde sözleşmede çocuk " bu oyun bana göre değil"deyip oyunu götüremez mi ??
2-İzmir'den Iğdır'a, yediden yetmişe, genciyle yaşlısıyla Türk İnsanı bizi izliyor anlamında kullanılabilir.Adam kalkıp da, "bizi 3.937.351 kişi izliyor"demez.Adam'ın mesajı Türkiye'deki tüm insanlar bizi izliyor değil, Türkiye bizi izliyor demektir.
3-Sen millet görmemişsin.Bir milletin askeri güçlerine, okuma-yazma oranına bakarak "ahahaa bu millet çok gelişmiş, bizde olan saçmasapan şeyler orda yoktur"diyorsan yanılıyorsun.Dünyayı dolaşan insan narasıyla artistlik taslamadan önce kendin düşün.
4-Belki hayvanın şirinliğine, belki de Allah'ın yarattığı bir hayvanın değişikliğine "inanamıyorum"diyordur.Veyahut kendini bu kadar şirin bir hayvanı gördüğü için şanslı hissediyordur, şansına inanamıyordur.Daha fazla cevap veremem, hiç kız olmadım.
5-ne alaka ? tam olarak anlamadığım bir şey için cevap veremem ama ..
6-anlatmak istediğini adam gibi anlatsan ben başımı eğip sana saygı duyacağım.
7-Her zaman her öğrenci böyle değildir, ama bu benim başıma geldi.Ben 5.sınıfta hocaya "hocam"diyenleri kınıyordum ve inadına öğretmenim diyordum fakat 6.sınıfın başında bir derste "öğretmenim" deyince bu bana çok garip geldi, hocam demeye başladım.
8-Ayaks veya Ajaks diye okunması onun gerçek okunuşunun öyle olduğu anlamında gelmiyor.Yakında sen "neden yüzümüze en başından "el" değilde yüz diyoruz" veya "neden gözümüzden nefes almıyoruz" diye sorular da sorarsın.
9-Halk arasında ifade edilemiyordur, belki de hep "ti" olarak kalmıştır.Mesela eşeklerin tam anlamıyla "AİAİAİAİAİAİAİA" die kişnemesi de yoktur.
10-Buna bir şey diyemem
11-"Vah seni ne kadar da çok özlemişimm, sarılmaya doyamıyoruuumm, özlemini, hasretini çektim senin" kavramında anlayabilirsin ...
Bence sen en başından niye böyle saçmasapan şeyler yazdım die düşünüp sonra kendine gülebilirdin ama senin "düşünme" ve "gülme" anlayışların konusunda yorum yapmak istemiyorum.
Sayin kendini çoook akıllı sanan arkadaş van der vaart! birini eleştirmek için yapacağin ilk iş öncelikle özeleştiri yapmak olsun.Ben bu yazıyı herkesin kahkaha atmasi için yazmadim.Günlük hayatimizda hemen hergün yaptiğimiz bazi söz ve davranisları fark etmeme aşamasına gelmişiz çünkü bu olaylar bizde bir alışkanlik haline gelmiştir.Benim tek amacim bunu insanlara fark ettirmekti Aaa gerçekten de bu böyleee... dedirtip yüzlerinde ufak bir gülümseme belirmesini istemistim. Hem sorulara teker teker cevap verme sorumluluğunu neredenden aldiğini merak ediyorum..bu sitede senin gibi sivri akıllı biri daha olduğunu sanmiyorum! |
oyun yapiminda türkler hep arka plandamı kalsın! |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 28/09/2005 : 15:37:19
|
| ya arkadaşlar şu sitede komik şeyleri yazmaya korkar olduk daha öncede bir başlıktada vardı bu olay hemen eleştiriler hazır ya |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
arsat
Üye

İleti 192 |
İletim - 29/09/2005 : 16:28:39
|
| Valla ramco17 çoook haklısın gerçekten gzl olmuş Wolverine sen de öyle... Bunların çoğu günlük yaşamımızda olan şeyler Gerçekten hoş olmuş yazanın ellerine sağlık... |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 30/09/2005 : 21:39:26
|
konuyu açan arkadaşım söylediklerin çok az da olsa fakat bence komik değil.Elbette bunu komik bulanlara saygım var ama kardeşin yazdıkları oldukça normal şeyler ve ben yazıda ilginç, üzerinde düşünecek birşey bulamadım açıkçası.vaart kardeş sen de biraz sert çıkmışsın biraz sakin , haklı olduğun konularr var fakat bir o kadar da haksız olduğun konularda var.Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu.
Benim bu olayda kızdığım şey arkadaşın Türkiye'yi az da olsa küçük düşürmesiydi(sadece bir cümlede)onun dışında anormal bir şey yoktu ama tabii vaart da bazı konularda haklı haksız olduu yerlerde var tabii |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|