AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 yeni bilgisayar alıcam
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 30/09/2005 :  18:33:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anladığım kadarıyla bilgisayarı dizdireceksin yani komple almayacan bunların yanında parçaların birbirleriyle uyumlu olması lazım yani anakartada uymalı parçalar bundan belki bikaç parçanın markasını değiştirmek zorunda kalabilirsin...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 30/09/2005 :  19:52:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fiyat yok hala..Sana en uçuk sistemi söylüyorum şu anda...2 adet işlemci(amd fx 57 serisi özel bir anakart ile sanırım kulanılabiliyordu)...Yanınada 4 tane 7800 gtx ekran kartı( yapıldı bu aynı bilgisayarda çalıştırıldı...)4 gb ram...Fiyat söyle ona göre birşey yazalım...
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/09/2005 :  20:41:52  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Generalll'im bitirmişin olayı QUAD SLI,FX-57 falan.Bide bunların yanına şöyle süper hızlı bir hdd(hani bir firma yapmıştı aletin üstünde 4 adet ram yuvası var sen bunlara 1GB'lık ramleri takıyosun,verilerde aletin üzerinde bulunan bios pili tipindeki bir pille-hani ramler üzerindeki veriyi elektrik akımı kesildiğinde kaybediyor ya-korunuyor.Boyut olarak günümüz hdd'leri ile karşılaştırılamaz ama hız olarak...bide bunu sanal bellek olarak ayarlıycan offf ağzımın suyu aktı.)Ekran kartı olayında Leadtek GeForce6800LE öneriyorum 200$ civarı bir fiyatı vardı ve bunlar düz 6800'e hatta şansın varsa GT'ye bile dönüşebiliyor.Bununla ilgili bir rehber hazırlayacağım ama okuldan zaman kalmıyorki ama en kısa zamanda hazır olacak.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 30/09/2005 :  21:04:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay hocam ağızının suyu aktı ama birde o sistemin fiyatını düşün 5-6 bin dolar en azından:D...Ahh ahh olmadıki öyle bir sistem...

Bu arada 4 tane 7800 gtx yerine 4 tane Asus GeForce 7800 GT Dual(Ama elinizi çabuk tutun sadece 2000 tane üretilecek) koyalım 1 tanesinin fiyatı 1000 dolar düşünün artık performansı...Bu sayede sistemimizin fiyatı 8000 dolara yaklaştı...Ayrıca o koyduğumuz 2 tane işlemciyide 1/5 oranında overlock ettik mi su soğutması ile olay tamamdır...Birde 19" lcd monitör...7.1 ses sistemi...Yarım terabayt(sanırım 500 gb oluyor) harddisk... Neyse uzatmıyorum...Bu liste uzar...Teknoloji işte...

Ekran kartını nvidia alacaksan biraz bekle derim cool arkadaşım...7800 gtx ultra(adı sanırım bu idi) çıkacak yakın bir zamanda onun çıkması ile fiyatlar biraz daha iner...
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 01/10/2005 :  00:08:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oldu olacak şu NASA'da falan bulunan süper makinelerden alalım,galaksilerde dolaşalım.Ne hayal ama...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000