AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Lord Of The Rings:Hayret Birşey!..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 16/10/2005 :  13:49:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önce şunu söyleyelim bu filmde emeği geçen herkese ama herkese teşekkürlerimizi(özellikle de kitabı okuyup da bunun filmini niye yapmazalar diye düşünenler)sunmamız gerekiyor.
Ama bu filmi hiç eleştirmeyeceğiz anlamına gelmemeli.
Film 52 Oskar alsa da eleştiri yapılacak noktalar var.
Örneğim, hobbitlrin arka çekimlerinde çocuk oyuncular kullanılmış, bu çok belli oluyor, aynı zamanda Gimli de,farkedince kötü duruyor.
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 16/10/2005 :  13:57:51  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı zamanda Gimli de,farkedince kötü duruyor.: bunun ne anlama geldiğini çıkartamadım ama hobbitler hakkında söylkediğin doğru , en başta söylediğim gibi kitabı kısaltmalrını haklı buluyorum ama değiştirmelerini kesinlikle saygısızlık olarak alglıyorum!..,,
Bidee kitabı okurken filmi yaparlerken höyüklü kişilerin sahnesi ve Tom Bombadil ile Altınyemişi nasıl göstercekler diye çok merak ediordum ama biraz hayal kırıklılığına uuradım gerçekten bence filmde kitapta olan en kolay kısımları çekmişler!.. Ayrıca gollum un yüzüğü alması bölümü son film de deil de ilk bölümün hemen başında olmalıydı diye düşünüyorum!.. Ayyrıca theoden in muhafız komutan ı Hamayı warg deiL migferdibinde uruklar öldürmüştü!.. Bune benzer daha sürüyle ayrıntı war yazmakla bitmez sözlü olarak tartışmayı ilgililerle çok isterim!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/10/2005 :  16:09:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
filmde baya hata var mesela ilk filminde merry yanında bir midilliyle dolaşıyo ama çoğu sahnelerde yok taa ki moria'ya girene kadar midilli orda ortaya çıkıyor sonra miğferdibi düşmeden önce aragorn theodene benimle at sürün diyor tabii önce bakıyorsunuz at falan yok sonra birden on tane atlı bir oda gib yerden çıkıyor buna benzer hatalar olmasına rağmen filmin harikalığı hataları örtüyor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 20/10/2005 :  14:06:34  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben böyle düşünmüyorum bence kitabın harikalığı filmdeki hataları örtmüş!.. Eğer güzel birşey yapmaya niyetlendilerse bari lotr dan önce hobbit i çıkarsalarmış!.. kitabı okumayanlar ilk filmden birşey anlamadı!..Arkadaşımla ilk film i izliyorum adam diyoo hobbitlere yahu bunlar cüce mi bu arpadam da kim ne biçim yaratıklar bunlar gibi sorulardan filmi izleyemedim!.. En komiği de şuydu: Gandalf khazad-dum dan düşerken şöyle demişti''Abii bu büyücü değil mi neden uçmuyoo'' ..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/10/2005 :  20:29:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sinema yapıtı ile kitap arasında farkların olması normal.... Önemli olan filmi izlerken tatmin olup olmamak. Eğer filmden çıktığınızda paranızın zaptedildiğini düşünüyorsanız o zaman film kötüdür diyebiliriz ama bence bunu hissedenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000