2.dediini izlemedim ama paris hiltonlu bölüm dehşetti hakaten:) köpein intaarı çok manyaktı, chef in fataltysi(muhahah) daha da manyaktı çok pis yarıyo, ewt..
2.dediini izlemedim ama paris hiltonlu bölüm dehşetti hakaten:) köpein intaarı çok manyaktı, chef in fataltysi(muhahah) daha da manyaktı çok pis yarıyo, ewt..
Hakkaten abii yaa süperdi o bölüm nadiren izlediğim 2,3 bolumden birisiydi malum geç yayınlanıyoo okulda war dı!.. aMA O BOLUMU kaçırmadım ((:
evet o paris hiltonlu bölümü acayip harikaydı bir de bir yılbaşı cumaya denk gelmişti ondaki bölümünde insan dışkılarının oynadığı bi bölüm var dı acayip harikaydı
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
ewt o bölümde gerçekten güzeldi şimdi birkaç müthiş blm daha geldi aklıma. noel günü dünyaya şeytanın yavrusunu doğuracak satanist hayvanların olduğu blm mesela. o bölümde stan dağ aslanını öldrdğnde yavrularının o surat ifadesi gerçekten insanın içini parçalıodu ama!!!! bi de bizimkilerin eski sınıf arkadaşının hapishaneden çıkıp bunları haklamak istediği blm de müthişti!!! çocuklar 6. sınıflardan yardım istediğinde onların stanın annesinin göğüs fotoğrafını istemeleri ve bizimkilerin de cartmanın k.çının fotoğrafını götürmeleri gerçekten süperdi!!!!!! ya benim aklıma 2de bir yeni bölümler gelir şimdi yazarım