AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 SOUTH PARK!!!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 13/09/2005 :  00:00:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sp forumu gereksiz bencede. bende çok sewerim ama hakkında konuşucak pek bişi olduunu sanmıyorum. 1-2 bişi yaziim genede:) faworim ailemizin panik atağı tweek. "hi" diyene bile "weaa!" gibi bi tepki werir(süper yaa). korkudan kendi saçını falan yolar.. basit grafik kararı da aslında bi karar sayılmaz pek. matt we trey çizimleri öyle geyiine çewirdiklerini(ki bence böyle çoook daha ii oldu) bi röpörtajda sölemişlerdi(yani, kısmen:)
-karakterlerin çizimleri üzerinde nekdar süre çalıştınız, nasıl karar verdiniz?
-ne çizimi yaa?! körmüsünüz kardeşim çizim falan yok orda!
gibi bişiydi. dergi arkdaşta kaldı heralde(cnbc-e), bulamadım.

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/09/2005 :  00:58:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
South Park forumu derken bölümü kastediyorsan, böyle bir şey imkansız. 1-2 konu için bölüm açamayız. Konularınızı Kültür ve Sanat'ta veya şu an olduğu gibi Serbest Bölüm'de açabilirsiniz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 15/09/2005 :  23:07:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw anlatamadım galiba. şimdi kendi aranızda diyelim ki south park konusu açıldı. siz de atıldınız: a evet ben orda şu karaktere bayılırım şundan şundan veya şu bölüm müthişti şundan şundan gibi veya veya ben bu diziden çok şey öğrendim hayata dair şunun şunun gibi!! 1-2 konu deil aklına geleni yazın demek istedim ama benden ve sanrım biraz lightning kardeşimden başka bu forumda south park'çı yok!! :( başka sitelerde bu konuda forumlar çok güzel işlemişti ama gene de gereksiz görüyosanız tabii kapatın! ama ben açık kalmasından ve gelen geçenin 1er 2şer cümle yaza yaza geliştirilmesinden yanaym

güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz!
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 15/09/2005 :  23:33:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ha hoca pardon, forum açalım diyince konu diilde daha çok özel bölüm gibi gelio adama:) gerçi konu haliyle de pek rabet görmez malesef(ısrarlıyım bu konuda) yinede bişiler geldikçe yazarız. mesela Woodland Critter Christmas bölümünü izlemeyen sp fanı warsa biyerlerden(paylaşım programları olabilir mesela) bulsun, bol bol yarılsın diyebilirim..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 17/09/2005 :  10:44:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim favori 2 bölümümü söyliyim: 1incisi paris hiltonın south parka geldiği bölüm gerçekten müthiş bi bölümdü ve 4 kere izledim ilki annemle hatta ama korktuğum başıma gelmedi çünkü o da kırıldı gülmekten!! 2. si ise eski bi sezonda kennye para karşılığı garip garip şeyler yaptırıyolardı en sonunda kenny izlenme rekorları kıran bi programa giriyodu orda mesela para karşılığı bi kadının vajinasına falan giryodu grçktn süperdi! kennynin en aktif olduğu blmdü ve ölmüyodu. ama en sonunda bu progran yüzünden tutuklanıyodu!!

güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000