|
Yazar |
Konu  |
Jonquil1
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 22/08/2006 : 13:01:20
|
metal de bence sanat deyil bence |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 22/08/2006 : 15:41:43
|
alıntı: XxHaYaLeTxX tarafından yazılan:
biraz daha mana çıkart bence yazdığımdan üç nokta yaptım [Tartışmanın bitmesini isteyenlerin tavrı değildir bu.] diye bir söz geldi.ünlem koydum yine böyle bir cevap gelir diye onu söyledim ben onu yapmakta bi amacım yok.Benim yazdığım yerdeki [kilitle derim] ,den sonra yine üç nokta gelir değişik bir işaret koyiyim dedim Yani ünlemi koymamda bi neden yok 
Anlamsız işler yapma o zaman. Ayrıca konunun kapanmasını isteyen ben değilim, sensin. Çok istiyorsan, buyur sen kilitle.
Üç nokta ve ünlem işaretlerinin anlamları var. Onları kullandıktan sonra bakalım bundan ne sonuç çıkaracaksın diyemezsin. Kullanım yerine göre tek anlamı olur zaten onların. Bilmediğin konularda ahkâm kesme. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 23/08/2006 : 22:49:30
|
Tartışma olmayacaksa forum sitesi demeyelim zaten buraya, hımm? Yalnızca bir bilgiyi paylaşmak için geliyorsak, biri "Rap sanattır." desin, biz de "Tamam bunun bu olduğunu öğrenmiş olduk." deyip susalım öyle mi? Elbette tartışacağız, eleştireceğiz sınırlar içerisinde... Neyse dilbilim bilgimizi, birikimimizi bir kenara da koyup asıl konuya dönelim. 
Anırmak sanat mıdır? Neden olmasın? Çığlık çığlığa, feryat figan, detone olmuş bir sesle ama içten gelerek yakılan bir ağıtı düşünün; sanat ruhu taşımaz mı? Sözüm her anırana değildir elbette.. Eşek anırmasında sanat arayamazsınız. Ama bir şarkının bütününde, derin bir acı varsa; bu adamın sesinin cızırtılı, dibe batmış bir insanın sesini andıran bir ses olması; sanattan çıkarır mı bu şarkıyı/türü? Peki ya derin bir kızgınlık, öfke varsa o şarkıda!!! Çılgınlar gibi bağırması gereklidir, evet. Bunu yapmazsa o duygu bütünlüğünü kaybederek asıl sanat kuramlarından dışarıya çıkar. Ama dediğim gibi hiç olmadık şarkılarda böğürenler değil kastettiklerim. Lakin lütfen genelleme yapmayalım, açık vermenin manası yok arkadaşlar...  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 23/08/2006 : 23:41:32
|
arkadaşlar ben rapi sanat olarak görmüyorum.çünü rapçilerin çoğu anlamsızca şeyler söylüyorlar ve çok argo kullanıyorlar bence hiç hoş değil ben sanat olarak görmüyorum bunu küfür sanat değildir cezanın mamamamamamamamamamamama matufanşo demesi sanat değildir hepsi birer saçmalıktır!! |
(¯`·._.·[ (I FEEL LOVED ) ]·._.·´¯) |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 24/08/2006 : 00:01:16
|
alıntı: sweet-sweet-angel tarafından yazılan:
matufanşo
Hay ömrün bol olsun emi, gece gece güldürdün beni matufanşo demiyor mikrofon şov diyor, heralde Ceza'nın İngilizceye büyük bir sempatisi olduğu için İngilizce olarak telafuz ediyor ilginç. Bunu da böyle bir dipnot olarak geçim dedim.:) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|