Metal müziğe sanat diyen mi var? Ben mi unuttum diye tekrar mesajları okudum; ama benzer bir ifade dahi göremedim. Tartışma bitsin diyorsun; ama akabinde üç noktalı, her tarafa çekilebilecek mesaj yazıyorsun. Tartışmanın bitmesini isteyenlerin tavrı değildir bu.
Üç Noktanın kullanımı bu böyle devam eder gider demek.Konuyu ilerletmek istediğim falan yok.Yaklaşık 3. mesajda felen birisi mesaj atmış Anırmak sanatsa Rap te sanattır demiş konu burdan değişti.Eğerki sende konunun kapanmasını istiyorsan kilitle derim !(umarım ünlemdende bi anlam çıkartmazsın)
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
Kendinizi ifade etme konusunda gerçekten zorluk çekiyorsunuz. Fazla girmeyeceğim konuya ama taa en başta atılan mesaja bakıp, karşı laf yazman anlamsız olduğu gibi durumu hadi al en başa haline getirebilir.
Ayrıca ünlem koyup da bir anlam çıkartmazsın diye yazman bu mesajı atmaktaki en büyük sebebim oldu. Madem bir anlamı yok o ünlemin, niye nokta ile bitmedi cümle? :)
biraz daha mana çıkart bence yazdığımdan üç nokta yaptım [Tartışmanın bitmesini isteyenlerin tavrı değildir bu.] diye bir söz geldi.ünlem koydum yine böyle bir cevap gelir diye onu söyledim ben onu yapmakta bi amacım yok.Benim yazdığım yerdeki [kilitle derim] ,den sonra yine üç nokta gelir değişik bir işaret koyiyim dedim Yani ünlemi koymamda bi neden yok
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::