AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rap Sanat mı ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 23

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 12/09/2005 :  17:20:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saygı buysa bu konunun burda olması bile yanlış o zaman.Arkadaşın,"rap sanattır." diyerek bir fikir öne sürmüş.Saygını gülerek ya da alay ederek mi gösteriyorsun?

İkincisi dinlemediğim şarkı olup da hakkında bilip bilmeden yorum yapmaya cesaretim olmaz sonra haksız konuma düşerim.

Bir şey daha,metal müziğe ya da rocka hiç bir sataşmam yok.Sahte olanlarına tüm söylediklerim.Metal müzik ben de dinlerim ama kulağıma bazı şeylerin hoş gelmesi lazım.Aradığım kriter bu.Ayrıca anıranların da insan olduğunu savunmadım (aşağı yukarı aynı şeyi söylüyoruz ama "anırma" anlayışımız farklı :) )

Son bir söz;saygılı olanları rock'n coke festivalinde gördük.Yapılan hareket ve hakaretlerin kime yapıldığı da umrumda değil.İster Ceza olsun ister Korn.Sahneye çıkan kişiye (özellikle böylesine büyük bir festivalde çıkacak kadar önemliyse) saygı göstermek gerekir."Orda ne işi var?!" da diyemezsiniz çünkü festivalin yapıldığı ilk seneydi yanlış hatırlamıyorsam Sugababes geldiğinde kimse gıkını çıkarmadı.Onlar rockçı mı?Ya da 50 Cent...Önceki senelerde de Ceza çıkmıştı,ama bu yapılanlar bir grup kendini bilmezin yapacağı iştir ve onlara uyanların.

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/09/2005 :  17:56:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Festivalde olan olay nedir? Ben bir şey duymadım da.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 12/09/2005 :  19:33:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ceza sahnedeyken,bazı kişiler ona orta parmak hareketi yaptılar.Sürekli aynı şekilde durdular konser süresince.Bazıları da in aşağı diye bağırarak,romalıların "öldür" anlamına gelen hareketi yapıp durdular.Ceza sinirlendi,o adamı azdırdılar.Tabii yine küfürleşmeler oldu.Utanç verici sahnelerdi kısacası.Türk müziği için hiç iç açıcı değildi.

O yüzden ben o arkadaşları sanatçı ya da rockçı olarak kabul etmiyorum.Benim görüşümdür herkes kendini istediği gibi nitelendirsin ama yanlış anlaşılmalara yol açmasın yeter...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/09/2005 :  19:55:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapılanlar tabii ki olmaması gereken şeyler. Ancak Ceza da oraya giderken kendisi kaşınmış. Rock konserine rapçi çağırırsan, çiçeklerle karşılanması beklenmez. Bana göre hem festivali düzenleyenler, hem de Ceza suçlu bu durumda.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 12/09/2005 :  20:03:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cezanın çıkışı ilk değil ki.Üç senedir çıkıyor adam.Şimdi mi akıllarına geliyor?Söylediğim gibi 50 cent de geldi.Kimsenin gıkı çıkmadı.Ceza rapçiyse,50 cent daha da rapçi :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 23 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000