AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rap Sanat mı ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 23

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/09/2006 :  20:52:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
misantrooper tarafından yazılan:

sazanlık etme direk

misantrooper, 7 sayfadır gayet seviyeli bir tartışma şeklinde yürüyor konu, lütfen bu seviyeyi düşürmemeye dikkat edelim.
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 18/09/2006 :  21:57:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Misantrooper, seviyesizliğini acemiliğine veriyorum. Konuşma tarzına dikkat edeceksin önce. Kiminle konuştuğundan haberdar bile değilsin, kimse değil;beni çok yakından tanıyanlar hariç. Hollandadan ve Türkiyeden işini çok kaliteli yapan underground mcler prodüktör ve beatmakerlarla çalıştım. Emin ol müzik kültürüm senden fazla, hangi müziğin nasıl yapıldığını inceledim, üstüne tartıştım, yine öğrendim ama kimseyi çıkıp da küçümseyecek karaktersiz hareketler yapmadım. Rap müzik yapmadan önce rock müzikle de ilgilendim bir süre, rapçi de olsam rockçı da olsam kılığım değişmedi karakterimi sabit tuttum. Şimdi ordan kalkıp da "bu adama" "sazanlık etme" gibi şeyler söyleme, internet ortamındasın diye de kendine çok güvenme. Seni bundan sonra muhattap bile almıyorum. Birkaç seçkin üye ve yöneticilerden başka kimseye de laf anlatmaya çalışmayacağım bundan sonra. Çünkü daha tartışmayı bile bilmiyor çoğu.

Abim de bilgisayar mühendisi ama müzik prodüksiyonu konusunda benim kadar bilgili değil mesela. Elektronik müzik hakkında az da olsa oturup konuşmuşluğumuz vardır. Turn tableı da öylesine söyledim ben diye kıvır bakalım...Ortada nota olmasa bandrolü nasıl alacak bu adamlar? Öncelikle notalı belgeler notere sunulur ondan sonra kültür bakanlığı bandrolü verir. Aradaki işlemler de ayrıntısı cabası.

Bu konu hakkında son iletim bu, bakıyorum da evet özeleştiri yapmadığımızda rapçilerin hepsi özenti,yaptıkları müzik çok kolay,sanatsal hiçbir değeri yok,sadece konuşuyorlar,duptıs duptıs üstüne ellerini sallayıp duruyorlar, yow yow demekten başka bir şey yapmıyorlar,karı-kız para hakkında parçalar yapıyorlar, kültürsüz bilgisiz ve seviyesizler, nota bilgileri yok, okullarını bile bitirememişler, kavga ederler, uyuşturucu kullanırlar, aşırı bol giyinir, maymun gibi yürürler, gereksiz bir isyanları vardır, dünya görüşü kıt insanlardır, yaptıkları her işte çelişirler ve saçma sözler söylerler, sağda solda gereksiz yorum yaparlar vs. vs...Aynı ben gibi.Rap bir sanat değildir! Geçici bir hevestir!

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/09/2006 :  02:17:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arada sadece major'un mesajı var. Ona da isim belirterek cevap verince, geri kalanları başkasına yazdığını nasıl düşüneyim ki? Yine de bana demediysen, uzatmaya gerek yok.

Önceki mesajlarında yeterince anlatamadın derdini. Cevap verdiğim tüm mesajlarında, sanki Rap'in müzik türlerinin en üst basamağı olduğunu düşünüyormuşsun gibi bir halin vardı. Eski mesajlarına bakarsan, sanırım sen de görürsün bunu. Yoksa benim mantık aramama gibi bir uğraşım yok.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

misantrooper
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/09/2006 :  17:12:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pardon, nerde seviyesizlik yaptım, farkında diilim?
Sayfanın En Üstüne Git

misantrooper
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/09/2006 :  17:25:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
heh tamam diğer mesajdan sonra anladım, pardon buranın "o kadar" seviyeli olduğunun farkında diildim.. belki şu yıldız olaylarını biraz daha yavaş yapmalısınız. onun kendine göre zorlukları ayrıntısı cabası vardır ama bestelemek, güzel bestelemek.. dünyanın en zor şeylerinden biri.. ben o 'müzikler'de bi nota duyamıyorum, bu son mesajım diyip gitmek yerine anlatırsan sevinirim.. çünkü dup tıs dudupdup tıs diye bi ritmin üstüne adam saydırıyo ynai.. tiestodan falan bahsediyosan hiç lafım yok çünkü onun hakkında ne bişey biliyorum ne de doğru düzgün dinledim adamı.. ayrıca kıvırmadım "ver bi turntable olsun bitsin" burda mecaz var, anlamadıysan söylüyorum, hala anlamıyosan boş laf etme rica ediyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 23 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000