Eskiden vardı da ne oldu???Millet sırf mesaj sayımı arttırıp rütbe alacağım diye boş boş saçma sapan mesajlar atmaya başladı...Bu tür mesajlar şimdide var ama emin olun rütbe sistemi varken kat kat daha fazla idi bu durum...
Yeni rütbeler eklense ne değişecek peki? Rütbeni "Padişah" olarak da değiştirsem yine üye olarak kalacaksın. Ayrıca imzandaki adresi sildim. Hem kurallarımıza uymayan davranışlarda bulunuyorsun, hem de isyan ediyorsun...
Ayrıca insanların bu foruma oyun oynamak için girdiğini sanmıyorum.Fikir paylaşımı,bilgi alışverişi amaçlı kullanılan bir forum.Sıkan nedir onu çözemedim?
Eskiden uzun uzun tartışılan bu konunun aslında ne kadar saçma olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Rütbe sistemi çok saçma ve "forum" olarak anlamını koruyacak tüm forum sitelerinde de gereksiz bir uygulamadır...
valla haklısın hocam zamanında neler olmuştu bu rütbe ve seçkin üye tartışması bencede gereksiz bi olay ben forumu bilgi paylaşımı için kulllanıyorum gerçi bazı arkadaşlar bu amacın dışına çıktığı oluyor