AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Siyaset Bilimi & Tarih
 TURKLER KİM???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 3

dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 03/09/2005 :  09:48:13  Bilgileri Göster  dwarf-old'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar gecen günlerde www.mustafakemal.de siesinde ATAMIZ adına yazılan terbiyesiace sözler vardı!Bizde prtotesto yaparak(tam 2000) kişi topladık ve o siteyi kapattık!

don't cry for me!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 03/09/2005 :  22:11:38  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bravo iyi yapmışsınız birde adamların kim olduğunu bulursan bana haber ver atlayıp uçağıma rusyaya gidiyom rus başkanı ile mukavemete varım almanyayı yerle bir edecez ...Şaka bir yana gerçektende iyi yaspmışsınız atamıza saygısızlık yok bizi o kurtardı piskopos pisboğaz ların elinden biz onların adolf hitlerine pis tezahüratta bulunuyormuyuz aslında ne kadar küfür etsekazdır şerefsize sırf yahudiler diye öldürttüğü insanları saysak adam cehennem zabanisi yani....................

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 04/09/2005 :  13:50:36  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
WarriorofThrall tarafından yazılan:

Biz Şarlken biliyorsak oda Kanuni'yi bilecek biz Barborossa yı biliyorsak oda Aleaddin Keykubad'ı filan bilecek

Bu kişinin tamamen kendi isteğine bağlı ister Kanuni ister Fatih hakkında hiç birşey bilmesin ama biz onların tarihini bilelim diye bunu haksızlık saymak hangi devirde görülmüş sen yabancının kafasına silah dayayıp biz Şarlken'i biliyoruz hadi git de Yavuz Sultan Selim'i öğren mi diyecen dünyada her şey karşılıklı olsa oh ne ala !

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/09/2005 :  19:02:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yahu sen ne diyorsun ben kafalarına silah mı dayıyalım mı dedim. Sen Şarlken i nasıl öğrendin Kanuni'nin batı seferlerinde öğrenmedin mi?
Hani hatta Fransız Kralı'nın anası bize mektup yolluyordu ya kurtar oğlumu Şarlken'nin elinden diye. İşte onlarda şöyle öğrenecek Yüce kralımızın Fransayı yenmesi üzerine Fransız Kraliçesi Türklerden yardım istedi. Yani bu bir zorlama değil adamlar zaten kendi tarihlerini öğrenirken bizi ister istemez tanıyacaklar. Bu sefer anladın mı beni?R_Vander vaarttt
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 16/09/2005 :  17:52:22  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak kardeşim anlayışım kıt değil ne dediğini pekala anlayabildim inanmayabilirsin ama ben Şarlken'i burda görmeden önce bir İngiliz Prensesi gibi bir şey zannediyordum sen kimsenin genel kültür bilgisine karışamazsın, karışmaya da hakkın yok zaten herkes olayları istediği gibi yorumlar ama sen bu kafayla nereye kadar gidebilirsin bilmiyorum, o ayrı tabii.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla