|
Yazar |
Konu  |
dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78 |
İletim - 03/09/2005 : 09:48:13
|
Arkadaslar gecen günlerde www.mustafakemal.de siesinde ATAMIZ adına yazılan terbiyesiace sözler vardı!Bizde prtotesto yaparak(tam 2000) kişi topladık ve o siteyi kapattık! |
don't cry for me!!! |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 03/09/2005 : 22:11:38
|
Bravo iyi yapmışsınız birde adamların kim olduğunu bulursan bana haber ver atlayıp uçağıma rusyaya gidiyom rus başkanı ile mukavemete varım almanyayı yerle bir edecez ...Şaka bir yana gerçektende iyi yaspmışsınız atamıza saygısızlık yok bizi o kurtardı piskopos pisboğaz ların elinden biz onların adolf hitlerine pis tezahüratta bulunuyormuyuz aslında ne kadar küfür etsekazdır şerefsize sırf yahudiler diye öldürttüğü insanları saysak adam cehennem zabanisi yani.................... |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 04/09/2005 : 13:50:36
|
alıntı: WarriorofThrall tarafından yazılan:
Biz Şarlken biliyorsak oda Kanuni'yi bilecek biz Barborossa yı biliyorsak oda Aleaddin Keykubad'ı filan bilecek
Bu kişinin tamamen kendi isteğine bağlı ister Kanuni ister Fatih hakkında hiç birşey bilmesin ama biz onların tarihini bilelim diye bunu haksızlık saymak hangi devirde görülmüş sen yabancının kafasına silah dayayıp biz Şarlken'i biliyoruz hadi git de Yavuz Sultan Selim'i öğren mi diyecen dünyada her şey karşılıklı olsa oh ne ala ! |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/09/2005 : 19:02:23
|
Yahu sen ne diyorsun ben kafalarına silah mı dayıyalım mı dedim. Sen Şarlken i nasıl öğrendin Kanuni'nin batı seferlerinde öğrenmedin mi? Hani hatta Fransız Kralı'nın anası bize mektup yolluyordu ya kurtar oğlumu Şarlken'nin elinden diye. İşte onlarda şöyle öğrenecek Yüce kralımızın Fransayı yenmesi üzerine Fransız Kraliçesi Türklerden yardım istedi. Yani bu bir zorlama değil adamlar zaten kendi tarihlerini öğrenirken bizi ister istemez tanıyacaklar. Bu sefer anladın mı beni?R_Vander vaarttt |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 16/09/2005 : 17:52:22
|
Bak kardeşim anlayışım kıt değil ne dediğini pekala anlayabildim inanmayabilirsin ama ben Şarlken'i burda görmeden önce bir İngiliz Prensesi gibi bir şey zannediyordum sen kimsenin genel kültür bilgisine karışamazsın, karışmaya da hakkın yok zaten herkes olayları istediği gibi yorumlar ama sen bu kafayla nereye kadar gidebilirsin bilmiyorum, o ayrı tabii.
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|