AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tr Series
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 26/08/2005 :  19:26:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet kime yazıyorum bn de bilmesemde konumu açayım.Tr serilerinde en kayda değer bulduğunuz, bulmadıklarınız.Herkes kendi düşüncelerini yazsın sormamın ndni mrkıma engel olamamam değil tabiki(:
Tr hakkında olduğu için soruyorum başkası hiçbir şey için değil.
Kendi adıma önceden konuşayım da bn Tr4 ü çok gzl bulmuştum bi sonra ki bölümü heyecanla bekleyecek kdr bni sarmıştı oyunda aşırı bi çatışamadn çok hep zeka ile geçiliyordu bölümler vs her serisini seviyorum gerçi.Tek bi örnek vermek grkirse bu Tr 4 oldu.Artık her kim yazar bilmiyorum yazan yazar diyorum.

candy
Üye

İleti 106

İletim - 18/09/2005 :  10:22:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hepsini oynayamadım ama angel of darknes güzeldi bence ilk oynadığım oyun oydu sonra da 5 i oynadım fena değildi ama 6 nın grafiklerini beğenmiştim

yarayla alay eder,yaralanmamış olan....
Sayfanın En Üstüne Git

Talha_LeGoLaS
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 26/09/2005 :  08:53:41  Bilgileri Göster  Talha_LeGoLaS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Talha_LeGoLaS için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Kim NederSe DeSiN En Güzeli TombRaider The Last Revelation'Du...

talha_legolas@webmaster.com
talha_legolas@kankaforumu.com
Sayfanın En Üstüne Git

xnkx
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 29/11/2005 :  14:11:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bütün serileri güzel ancak 6.cısı diğerlerine nazaran çok hantaldı son iki bölüme kadar oynayabildim sonunu save alarak bitirdim en güzel serisi 1,2,3,4,5 ti 6 ise grafiği ve senoryosu hariç iyi değildi

xleonx

Sayfanın En Üstüne Git

sifu
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 25/02/2006 :  03:13:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkidişlar ben T.R. 1-2-3-4 hepsinide oynadım ve tamamladım şu anda 5i oynuom 6yıde sadece merakımı gidermek için kurdum ve biraz oynadım 5i bitirmeden 6yageçmekistmedim ve sildim.Tüm T.R. serisinde bence en güzel serisi 3. (adventures of lara croft) dür...!
oss sayılar

vip_sifu
Sayfanın En Üstüne Git

tr_legend
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/04/2006 :  21:06:29  Bilgileri Göster  tr_legend'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bir hariç hepsini oynadım şu anda ıynadıgım legend en iyisi en güzel i
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000