AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tr Series
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 06/04/2006 :  18:06:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim sıralamam şöyle. TR3-TR4-TR5 diğerlerini pek oynamadım.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

DMNL_KSM
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 03/06/2006 :  14:26:12  Bilgileri Göster  DMNL_KSM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
die konuyu açtığın için çok teşekkür ederim.
tomb raider 1-2 çıktı yıllarda farklı tarz ve grafiklerindeki başarısıyla büyük ilgi gördü özellikle serinin 2ç oyunu çok büyük bir satıi grafiği yakaladı ama tr3 ün çıkmasıyla hayal kırıklığına yaşandı.Oyunda bir çok hata vardı laranın kolları duvarın içinde geziyor lara kayboluyor bir bakıyoruz duvarın içine giriyor eksik bir sürü şey var.Bu yüzden tomb raider baya bir geriledi ama en çok tr3 bilinir nedense.. neyse tr4 çıktı (last revliton) grafikler düzelmiş lara dinamikleşmişti gerçi çok büyük bir fark yok yoktu oyunlar arsında ama tomb raider 4 gerek grafik gerek konu olarak çok başarılı hala gelmişti fakat bu bile tombraider ı kuratarmaya yetmedi gerçi tr 4 teki aksiyon sahnelerini pek yaşayamadık genede adventureye yakın bir özellik vardı.Tr 5 çıktı sernin en başarılı oyunu seçildi arkadaşalr bu.Ne kadar doğru yanlış bilemem ama fazla yorum yapmıcam..gelelim angel of darkness a paris te aşlayan olaylar gittikçe gitti ama oyun gerçekten başarısızdı tombraider 6 yı kurtaran müzikleri vw seneryosu oldu kameralar zaten içler acısı çok kötü..Uzun süre legend i bekletik şimdi çıktı bunun üzerine tam bir yorum yapamıcam ama okadar kötü olmadığını duydum ..
ben bir şeyler paylaştım emeğe saygı..........

tomb raider seven her kez hayranı olanlar lütfen benimle iletişime geçsinler..
msn: " noble.boy@hotmail.com "
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000