AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 En nefret ettiğiniz act hangisidir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

keepers
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 29/05/2006 :  09:32:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiiki act3 ve act 5 (act 5 expansion pakette var)
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 26/06/2006 :  21:51:50  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Act3'ün tek ii kısmı Mefisto onun dışında gerisini gıcıklık olsun die yapmışlar:)
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 27/06/2006 :  11:21:12  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben immune cold bütün yaratıklardan nefret ediyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 28/06/2006 :  14:35:35  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3 tabiki. aslında 1 de pek güzel sayılmaz yani
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 02/07/2006 :  05:17:23  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Act 3 cok hizli oynayabileceginiz bir bolumdur aslinda (internet uzerinde) . travincal ve durance level 2 .. ne o cucelerle ugras nede gurz parcalari topla. direk gec bolumu, ancak zevki ne diye soracaksin? eh madem zevk almiyorsun, sinir oluyorsun, hizlica gec iste :)

Ben arcane sanctuary'e gicik oluyorum. Hemen herseferinde yanlis yone gidiyorum.
Ancak.. birde nithalak'in tapinagi var ya... Hani o nadir dusen "key of destruction" toplayacagiz diye her gun 5-10 sefer nithalak olduren varsa bilir o "corpse explosion" nin aslinda cogu necromancerin en guclu silahi oldugunu... Nature's peace denen yuzuk var vede tyrael's might denen bir zirh, ikisinden birini giyerseniz (tyrael might'e battle nette sahipsiniz tebrikler :D ) nithalak yaratiklari patlatamiyor. Ancak bu seferde o uyuz yilanlar var ki gorunmez zehir mizragi atiyorlar. Bu blizzard tarafindan bilinen bir hata, ancak adamlar duzeltmiyor, cunki oyuna denge hesabi...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000