AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 En nefret ettiğiniz act hangisidir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/09/2005 :  23:29:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Act II ye sinir kaptım. Black Locust ları level 53 Necromancer la öldüremiyom hell seviyesinde. İmmune to phisical özelliği var
Sayfanın En Üstüne Git

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 27/09/2005 :  19:40:17  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
act3 ten nefret ediyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 05/10/2005 :  05:39:34  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
otrak fikir herhalde act3. kesinlikle bende ordan nefret ediyorum. act1'i 10 kere oynıyım ama kuarst bazaar ı 1kere oynamayım.

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/10/2005 :  14:33:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben fikrimi diştirsem:) tüm actlar çok güzel ama bi yaratık yüzünden tüm act tan da nefret etmeyin derim. gerçi act 3 te fetishten başka yaratık yok ama olsun:) necro ile oldukça kolay oluyo. Ayrıca necroculara söyliim black locustlar hell de iken fiziksel saldırının çok küçük bir bölümünü yerken 4. seviye bone spirit ile 3-4 vuruşta ölüo
Sayfanın En Üstüne Git

Tyrael
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 29/05/2006 :  01:14:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
act 3 harbiden iğrenç bi yer, özellikle de haritasıyla, anca kurast portallarına geldiğinde biraz rahat ediyosun..
bide tabi act 2 nin cızırdayan çekirgemsi böcekleri ve daracık daracık böcekli tünellerinden nefret ediyorum bide o horadric staff için parça toplarken öldürdüğün büyük böcek.. en sonunda viiiiiyk diye patlıyo ya:)

May the light be with you and the powers of Heaven shine upon your path
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000