Lexmark X5150 yazıcı var. Siyah #82 kartuşu geçen doldurttuk. Fakat yazmamaya başladı. Yazıyor gibi kartuş hareket ediyor ama sayfa boş çıkıyor. Kartuş nosunu tanıtmak gerekiyor dediler; X1000 serisinde olduğu gibi kartuşu tanıtabileceğim bir ekran yok. Internet'ten sürücüyü tekrar yükledim, hala aynı sorun devam ediyor; yazıcı çalışmıyor.
Buna benzer sorun HP nin bazı modellerinde de oluyordu. Kartuş dolu, sürücü güncellenmiş fakat yazıcı sayfayı boş çıkarıyor. Peki deneme sayfası çıkarmayı denedin mi? Eğer deneme sayfasını da yazmıyorsa o zaman servise gitmesi gerek bence.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
hiç bişey çözüm olmuyorsa tekme tokat bir giriş hocam bazen çalışıyo bu meret öyle yapınca :)) (breh bilgisayar mühendisinden gelen oldukça teknik bir çözüm yolu :P) kartuşu söküp tekrar takmayı filanda deneyebilirsin ama bence iki tokat kendine getirir (özellikle yazıcının bozulmasına sinir oluyorumda; tam ödev çıkaracam bozuluyo arkadaş, naz ediyor işte ne olacak) bu arada umarım kartuşu sağlam bir yere doldurttun içine boya diye ne koydu acaba adam? (yapanıda gördüm bunu valla... ilginç durum)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...