AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Fare ve klavye çalışmıyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/08/2005 :  18:42:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarı kapatıp arkadaki kabloları düzenledim. Geri açtığımda ise girişlerini ellememiş olmama rağmen fare ve klavye çalışmıyordu. Klavye bağlantısını çıkarıp takınca ışıkları yanıp sönüyor, üstelik klavyeye bağlı barkod okuyucu da çalışıyor, yani bağlantı mevcut ama ne klavye ne de fare çalışmıyor. Klavye bağlanıtısını çıkardım, bilgisayar hatasız açıldı, normalde hata vermesi gerekirdi sanırım klavye olmayınca. Ayrıca USB girişli fare takınca fare çalışıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 19/08/2005 :  18:55:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Usb girişli fare takınca çalışıyorsa sanırım fare ve klavyenin takıldığı normal girişlerde bir sorun var...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/08/2005 :  18:32:48  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Generalll in dediği gibi girişlerde bi sorun olabilir ama sen bir de kullandığın klavye ve fareyi başka bir bilgisayarda dene sorun çıkıyormu diye. Eğer başka bilgisayarda sorun yoksa demek ki anakartın giriş soketlerinde bi sorun var demektir

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Fatrix
Üye

İleti 11

İletim - 21/08/2005 :  09:27:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mouse ve klavyenin tanıtım cd si falan var mı?
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/08/2005 :  10:35:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım soketlerde bir sorun var, yanmış olabilirler. daha çözemedim problemi.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 24/08/2005 :  21:26:33  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bişey sorayım yav dos ekranı altında biosa filan girebiliyor musun? benim bir defa xp sapıtmış aynen senin duruma benzer bir durum olmuştu. sonra format atıp temiz sistemle olayı çözmüştük (en azından öyle hatırlıyorum -çok şeyi karıştırmıştık çözünceye kadar.) bide bir yerlerden knopix cdsi (cdden çalışan ve kurulum gerektirmeyen bir linux ve kullanımı kolay) edin derim HASSOOO özellikle çok acil bilgisayara ihtiyaç duyduğun (ancak bilgisayarın senle pek anlaşamadığı) zamanlarda hayat kurtarıcı oluyor. sağolsun microsoft bir sağlam bir işletim sistemi yapamadı :) tabi donanım sorunuysa düşündüğün gibi bir çözüm sunmam pek mümkün değil.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000