AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Mephistonun makanında gizli bir yere rastladınızmı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 08/09/2005 :  18:28:41  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
d2_necro tarafından yazılan:

şimdi o mephistoya giderken girdiğimiz mağara varya, olay orda işte.orda haritaya dikkatli bakarsanız haritada bazı kapılar görünüyo ama yanına gittiğiniz vakit görüyosunuzki duvar var sadece.bence pek önemli bişiy deil çünkü öyle bişiy olsaydı yıllardır oynanan bu oyunda böyle bişeyin saklı kalması pek mümkün deil.

çünkü yıllardır bu oyun adam gibi oynanmıyo

oynansa benden önce topic açarlardı
Sayfanın En Üstüne Git

Bartuc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/09/2005 :  22:40:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
waLLa Arkadasım.. O YerLEr GizLi feLAn diil.. benim LeveL 79 Sorceressim war.. Ve o Dediğin YerLere TeLeportLa girmeye çaLıştım.. Hani beLki bişeyLEr wardır diye.. Ama Emin oL hiçbirşey YOK.. BeLki de Ufak bir Harita Hatası..
Sayfanın En Üstüne Git

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 17/09/2005 :  11:52:29  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bartuc tarafından yazılan:

waLLa Arkadasım.. O YerLEr GizLi feLAn diil.. benim LeveL 79 Sorceressim war.. Ve o Dediğin YerLere TeLeportLa girmeye çaLıştım.. Hani beLki bişeyLEr wardır diye.. Ama Emin oL hiçbirşey YOK.. BeLki de Ufak bir Harita Hatası..

teleporta girdinmi
Sayfanın En Üstüne Git

Bartuc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/09/2005 :  12:06:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
TeLEport oLuyormuşsun Gibi Hareket Yapıyor. Ama oLduqu Yerde Duruyor Dostum. Yani onLar Kapı Gibi Gorunen DuwarLar. Yani Dediğim Gibi Ufak Bir Harita Hatası..
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/09/2005 :  15:44:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o haritadaki yerler hani üstünden geçilmeyen barikatlar var ya onun gibi şeyler. şimcik haritayı açıp oklarla kaydırınca oranın ne olduğunu bulursun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000