Diablo ll Lord Of Destruction Acil Yardimci Olun Lutfen! Horadric Kuple Neler Yapabilirim Anlasilir Sekilde Yazabilen Varsa Yardimlari Icin Minnettar Kalacagim Ayrica Daha Baska Hile Turlerinden Bahsederseniz Sevinirim Lutfen Ama Lutfen Alasilir Bir Dilde Olsun
http://www.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml burada aradıklarını bulabilirsin (tabbi ingizce bilmen gerekiyor) baska hile türü ise players 8 (player 8 de olabilir emin değilim ben hic kullanmadım) bu yaratıkların guçlerini 8 kat daha arttırır. tabbi buna karsılık 8 kat daha fazla exp alırısın. bunu yapmak için bildiğim kadarıyla ilk act ta şehirde olman gerekiyor. entere bas ve yaz. rune words var. bunlar da runelerin kombinasyonu ile oluyor onlarıda http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml burada bulabilirsin.
Arkadas Sagol,Ama enter tusuna basarak ne yazacagim tam anlayamadim. -Ayrica enter tusuna basarak ne tur seyler yazabilir ve bir seyler elde edebilirim? -birde ozellikli bir silaha bir seyler takmama ( gems gibi)olanak saglayan (horadric kupu kullanarak veya kullanmadanda olur) seyler nelerdir veya neler yapmam lazim. ingilizcem az oldugu icin cok bisey anlayamadim sitelerden. Simdiden tesekkurler
enter tuşuna basarak players 8 yazıcaksın sonra entere basıp kapatacaksın. bu da yaratıkları 8 kat güçlendirip sana 8 kat daha fazla exp vermesini sağlayacak. - enter tuşuna basarak chat yaparsın tabbi multi player oynaman lazım. elde etmeye gelince hiç birsey elde edemezsin. -özellikli derken mavi olanlarımı diyorsun? simdi birseyler takmama olanak sağlayan demişsin delikli ise gem,rune yada jewel takabilirsin. holadric küpüne gerek yok. silahına delik actırmak istiyorsan 5. act'ın ilk gorevini yaptığın zaman senin seçtiğin bir silaha bir kereliğine delik acar. yalniz delik sayısı belli değildir. (mavilere max 4 sarılar 2 yesiller ve kapalı sarılar max 1 delik açılabilinir. beyazlar ise 6. Ama herif random (rasgele) verdiği için delikleri beyaza 1 maviye 4 bile açabilir) işte gemleri istediğin gibi tak. bu arada bir silaha sadece yesil takarsan vurus değerleri katlanarak gidiyor örneğin 3 delikli bir silahın var bir perfect yesil tak. basta 29 bir tane daha tak 70 civarlarında birtane daha tak 170 civarlarında oluyor. holadric kupunde gemleri birleştirip daha güclü gemler yapabilirsin. sana bir kaç tane formul vereyim: 3 yüzügü birlestir bir kolye yap. 3 kolye birleştir 1 yüzük yap. (yalniz bunlar random olarak güç alır. örneğin 1 kolye yaptiğinda kolye 5 mana da verebilir 120 mana da.) 6 tane perfect gemle (farklı olacak) bir amulet birleştir sana all resistance 20-30 arası versin. bunun yaninda başka özelliklerde olabilir. wirt's leg le (hani tristram da çıkan tahta bacak) bir tome of town portal birlestir. gizli inek bölümü açılsın. yalniz bunu yapman için önce baal öldürmüş olman lazım. ve bu birlestirmeyi 1. act ta akaranin yaninda yap. sanırım simdilik bu kadar yeter daha fazla sorun olursa caneralev@superposta.com adresine göndere bilirsin
Arkadas Cok Sagol Yardimlarin Icin Minnettarim Ben Bu Arada Diablo nun Pasif Oyuncularindanim Enson Diabloda Hell Bolumunden Onceki Yeri, Act 1 ini Oynuyordum bunuda Paladin Ve Asassion Ile oynadim.Tekkrar Tesekkur Ederim:)))))))