"Bu gece Mars'ın dünyaya 34.6 milyon km yaklaşacağı ve dolunay büyüklüğünde görüneceği iddiası halkı endişelendirdi. 23 Ağustos'dan itibaren gönderilen elektronik postalarla yayılan iddia üzerine çok sayıda vatandaş 'dünyanın sonu geldi' endişesiyle gözlemevlerini aradı.
Bunun üzerine TÜBİTAK'ın Antalyada'ki ulusal gözlemevinden yapılan açıklamada, haberin abartıldığı belirtildi. Uzman araştırmacı Dr. Tuncay Özışık, 'Ağustos başından bu yana gökyüzünün en parlak cismi mars değil. Venüs ve Jüpiter daha parlak. İddia edilen tarihte(bu gece) Mars'ın dolunay kadar görünmesi olanaksız. Ancak yine de belirgin olarak görülebilecek." ANTALYA-DHA
Gazetede okudum işin aslı böyleymiş. Meğer internette bir hurafedir dolanıyormuş
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Zaten her zaman belirgin olarak görülebiliyor Şahsen Mars'ın daha parlak ve büyük olduğu zamanları da gördüm. Şu sıralar bana çok soluk geliyor.
Ayrıca bu haberi hangi siteden kopyaladın bilmiyorum ama "yinede"nin doğrusu "yine de" olması gerekiyordu. Şu Türkçeye biraz daha dikkat etseler keşke. Muhtemelen kendi dilini en yanlış kullanan toplum bizizdir...