AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 oyunu bitirenler yardım edebilir mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ozan2
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 18/09/2005 :  21:29:54  Bilgileri Göster  ozan2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış hatırlıyomuşum demekki

ozan
Sayfanın En Üstüne Git

musti5555
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 18/09/2005 :  21:56:03  Bilgileri Göster  musti5555 için bir AOL İletisi Gönder  musti5555 için bir ICQ İletisi Gönder  musti5555'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  musti5555 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ncrwl tarafından yazılan:

Sondan 2. görevdeyim cesarla adam toplicaz ama benim yüzdem %72 mi ne? Bir yerde de "şu an %99 olmanız gerekiyor. Geriye bakın sweet sizi arayacak" diyor anlamadım...

bana yardım ede bilirmisin msn veriom mustafabesli_53@hotmail.com ne olur yardım ettttt o görevleri hiç geçemedim

mustiiiiii
Sayfanın En Üstüne Git

mserkank
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 19/09/2005 :  03:52:24  Bilgileri Göster  mserkank'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
umutcanuguz kardeş orda yine biraz becerine kalmış ama yinede çok zor değil ben 2nci de geçmiştim kardeşin itfaiye arabasından düşecegi zaman aranda onunla biraz mesafe bırak onu sen ayarlıcaksın çok yakın olursan sana çarpıp arkana düşüyo

UYKUM FİRARİ GECEM FİRARİ BEN FİRARİ BU SAATTE
mserkana@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/09/2005 :  17:56:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
önemli değil ozan
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  09:33:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
orda söylenmek istenen respect in yanında diğer mafyaların elinde tutduğu bölgeler i ele geçirmen gerekiyor. ben hepsini aldım (zor da olsa) harita şimdi Los santos da yemyeşil
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000