AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 oyunu bitirenler yardım edebilir mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 17/09/2005 :  17:36:44  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Los Santosun %55 inin senin olması lazım öle alırsın
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/09/2005 :  18:43:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bahsettiği saygıda olabilir yani 'respect' ayrıca smoke u öldürdüğümüz bölüm son bölüm olamaz çünkü ben o bölümü geçtim ondan sonraki ''end of the line'' bölümünde takılı kaldım.Oyunu bitiren biri yardım etsin djocny nin açtığı konuya da kendi konumada derdimi yzdım ama hala bir cevap gelmedi
Sayfanın En Üstüne Git

ozan2
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 17/09/2005 :  19:37:11  Bilgileri Göster  ozan2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ncrwl kardes daha fazla yer alman lazim sonra sweet seni ariyo smoke u oldurmeye gidiyosunuz umut canuguz arkadasim ben end of the line bolumunde smoke u olduruyoruz diye hatirliyorum

ozan
Sayfanın En Üstüne Git

minerva
Üye

İleti 16

İletim - 18/09/2005 :  12:42:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar sizde tam olarak nasıl bi sorun var anlamadım ama o görevi açmadan önce sizin adamlarınız olan yeşil giyinen adamların yanına gidin ve adama nişin alın sonrada g tuşuna basın ve artık siz nereye giderseniz oda peşinizden geliyo ve yanınıza iki adam alıp sonra görevi almaya gidin
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/09/2005 :  16:03:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır ozan smoke u öldürdüğümüz ''crack fortress'' hani smoke öldürünce birden tenpenny geliyo parayı alıp gidiyodu ya.İşte sweet onun kullandığı itfaiye arabasının merdivenine tutunuyo.biz onu kovaıyoz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000