Asansörlerin olduğu yere(merdivenlerin başında)inerken uyarı alman gerek o zaman aşağı boşluğa zoom yap ve ısı görüşü ile bak.Elinde çanta olan(tek ayak yok) ve yanınında iki kişiyi görmen gerek(turuncu renkli),çantaya bak eğer uygun bakış yaparsan okey alacaksın.Şimdi asansöre bin senin için asansöre güç verecekler tam çıkarken ...
benim de bir sorum olacak.3. bölümde.(yani trenlibölüm.)bir adamın yanına gidiyorsun ondan sonra adam gidiyor.bilgisayarda bir kaç şeye bakıyorsun.sonra ne yapıcam lütfen hemen yardım eder misiniz?şimdiden teşekkürler.
Asansörede adamla konuştun,adam çıkınca ilk içeride laptopa bak ve hemen dışarı çık yanlız adam giderken seni farketmemeli.Vagondan içeri girdiğinde sende hemen gir ve görünmeden eğilerek sağ tarafta barın olduğu yere git.Buraya kadar farkedilmeden geldiysen hemen ses kayıt cihazını çıkar ve telefonla konuşan adama kitlen dinleme bittiğinde okey alacaksın bekle adam çıktığında alarm verilecek çıkış ilerideki vagonda merdiven,oraya kadar çatışma merdivenden çık ve ..
Arkadaşlar bende ilk bölümdeyim apartmana çıktım camdan içeri girdim herifi etkisiz hela getirdim o adamla konuştum işte bütün binayı temizledim sonra binadan dışarı çıktım kızı kurtardım o sniperli heriften sonra ne yapcaz bi yardım edin dışarı çıktım o 2 herifide etkisiz hale getirdim sonra bot var merdivenden çıkınca bot ilerlemiyor yazan şey bu Take out the spotlight in the village Lethal attack are permitted bide kızlada konuştum