arkadaşlar oyunun daha ilk bölümünü geçemedim aprtmandan çıktıktan sonra bi kapıdan geçiyoruz korkulukların arasından karşı tarafa atlıyoruz işte yürüyoruz ev gibi bi yere geliyoruz kapısında bi adam bekliyo onu bayıltıyoruz sonra bi adam geliyo noluyo diyerekten onu da etkisiz hale getiriyoruz sonra evde geziyorum siyah kutuyu bul diyo ama evi didik didik ettim yok lütfen yardım edin!!!
kardeş doğru anladıysam eğer orda küçük bi aralık var . evin hemen karşısında oraya git. duvara doğru iki kere zıplamaya bas duvarda asılı kalma hareketini yap işte yukarı çık.
Evet yüksek duvardan içeri konsolosluğa girmen gerek çift zıplama haricinde eğer duvarda su borusu varsa(tam hatırlamıyorum)tutunarak da çıkabilirsin zaten oyun içinde eğer hareket yapabileceğin bir yere gelirsen aksiyon yazısı çıkacak.Kara kutu gibi bir şey hatırlamıyorum belki evin dışında evin duvarında bir ekran var ona okeyle belki odur asıl olan binaya girdiğinde teroristler görünmeden arka balkondan bir adamla buluşman gerek sonrası görünmeden aşağılarda ana kapı ve çıkış devam...
benim de bir sorum olacak.3. bölümde.(yani trenlibölüm.)bir adamın yanına gidiyorsun ondan sonra adam gidiyor.bilgisayarda bir kaç şeye bakıyorsun.sonra ne yapıcam lütfen hemen yardım eder misiniz?şimdiden teşekkürler.
kardeş adam gitsin sonra onun gittiği yönden sende git. ilerle bi odaya git adamın telefon konuşmasına şahit olcaksın onu stick camle mi ne işte bi camerayla kaydet o konuşmayı. sonra ortalık durulcak. adamları indir ilerle kaçarken sağında merdiven görcen. ona tırman . trenin üstünde bulcan kendini. helikoptere doğru koş.
Biri de benim soruma yanıt versin. son bölümdeyim. görevde İD soth in the ticketing area yazıyo. ama ben soth falan bulamadım . tüm adamları etkisiz hale getirdim boş boş geziyom. üç asansörün olduğu bölmeye giriyom ama hiçbi asansörde çalışmıyo hade bakalım çıkın işin içinden