AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 COOKİES NEDİR?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 10/08/2005 :  16:17:39  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarımda C:\Documents and Settings\bilgisayar ismim\Cookies die bir şey var nedir bu cookies?

Üyelik Tarihi 02/07/2005

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 10/08/2005 :  16:29:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cookies, girdiin sitelerin makinana attığı şeylerdir(cümleee!). mesela oyunsitesine girince otomatik tanıyo falan ya seni, heh işte bunu cookies sayesinde yapıyo. onun gibi ıwır&zıwıra yarıyo diye biliyorum..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 10/08/2005 :  16:30:47  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çerez(Cookie), kullanmakta olduğunuz internet gezgininize(browser) (Netscape Navigator, Microsoft Explorer vs.), gezinmekte olduğunuz web sitelerinin sunucuları tarafından gönderilen bilgi paketleridir. Bu bilgiler sizin hangi ülkeden geldiğinizden, hangi tarihte hangi sayfaları ( sadece o sunucudaki) gezdiğinize, eğer daha önce o siteyi ziyaret ettiği iseniz sizin web sunucu tarafından tanınmanıza (örneğin bir sayaç tutulmakta ise sizin aynı gün içinde birden fazla sayılamamınız gibi) kadar olabilecek küçük bilgiciklerden ibarettir. Bu bilgiler sadece sizin internet gezgininizle o andaki web sunucu arasında gidip gelmektedir. Bir başka sunucu veya kişinin bu bilgileri okuması mümkün değildir.

Çerezler sayesinde web sunucuları sizin kişisel bilgilerinize kesinlike ulaşamazlar. Örneğin internet gezgininizin ayarlarında bulunan e-posta nızı öğrenemezler.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 10/08/2005 :  16:40:49  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya cookies senin gewzdiğin bütün sitelerdeki verileri falan bilgisayarına otomatik olarak yazılmasını sağlıyor mesela i,nternetten 300 mb lık bir dosya indirdin bitikten sonra onu sil tekrar yüklemeye çalış hemen inecektir çünkü cookies onu otamatik olarak kaydetmiştir böyleyece 3 saat lik şeyi 3 saniyede indirebilirsin...............................

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 10/08/2005 :  17:58:47  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e bayaa iyimis cookies baba 3 saniye vayy beee pc costu

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 10/08/2005 :  19:49:56  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilgilendiğiniz için saolun arkadaşlar yeterince aydınlandım:D

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000