AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 COOKİES NEDİR?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 10/08/2005 :  20:07:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Erci-e@Hanzo tarafından yazılan:

Ya cookies senin gewzdiğin bütün sitelerdeki verileri falan bilgisayarına otomatik olarak yazılmasını sağlıyor mesela i,nternetten 300 mb lık bir dosya indirdin bitikten sonra onu sil tekrar yüklemeye çalış hemen inecektir çünkü cookies onu otamatik olarak kaydetmiştir böyleyece 3 saat lik şeyi 3 saniyede indirebilirsin...............................

Bildiğim kadarıyla cookie sadece text dosyası şeklinde ve sizi sitede tanımak için olanlar. Sanırım sizin bu dosya indirmede kullanılan yer cache yani önbellek.

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 11/08/2005 :  01:18:27  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ha doğru pardon yerlerini karıştırmışım ewet cache uygulamalar cookie yalılanlar....

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Jeta
Üyeliği Kilitli

Italy
İleti 0

İletim - 11/08/2005 :  01:32:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lightning tarafından yazılan:

cookies, girdiin sitelerin makinana attığı şeylerdir(cümleee!). mesela oyunsitesine girince otomatik tanıyo falan ya seni, heh işte bunu cookies sayesinde yapıyo. onun gibi ıwır&zıwıra yarıyo diye biliyorum..

hocam valla ben de senin gibi biliyorum ama bir de 1-2 programla(internet) ilgisi vardı diye hatırlıyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000