AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 AĞZI OLAN KONUŞUYOR......!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

MaVi_OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 15/08/2005 :  23:34:20  Bilgileri Göster  MaVi_OkYaNuS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hala aynı kafadan gidiyorsunuz.Beş parmağın beşide bir olurmu? elbette olmaz olmadığı gibi her bilg. bir değildir ama RappıeR arkadaşımız genelleme ile konuştu bu beni rahatsız etti.unutmayınki biz alacağımız bir iki milyon parayla zengin olmayız ama bir iki milyon az aldığımızda hiç olmazsa en azından tşk alırız.Ben ve ben gibileri inanıyorumki boğaz tokluğuna çalışırız sabah işe git akşam gel yani sofi bir yaşam.thakki1 ne güzel konuşmuş genelleme yapmayalım ben Rappıer ark. bu yüzden kızdım ama konuştuğum yanlış alğılandıysa affola ama benim isteğimdirki Lütfen genelleme ile konuşulmasın bu sadece ark. için değil herkez için geçerli.

Made İn Turkey
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/08/2005 :  23:45:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
elbette genelleme yapmıyorum. ama çoğunluğa bakışım bu yönde. kazanılan paranın haram olduğu iddiasında değilim, lakin pazarı fırsatçılar ve üçkağıtçılar doldurmuş.
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 16/08/2005 :  11:11:41  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bu bilgisayarcıların çoğu aynı şekilde.Tamam hepsi olmayabilir ama artık böyle şeyleri yapa yapa toplumda bilgisayarcıların imajı dolandırıcı olarak kaldı.Size benim eniştem hakkında bir olay anlatayım ;
Benim eniştemde bilgisayardan anlamıyor. Tabi bilmeden tek başına bilgisayar almaya gitmeside yanlış.Neyse tabi bir bilgisayarcıya gidiyor.Bilgisayarcı ona bir bilgisayar çıkarıyor.Ve bilgisayarın fiyatı geçen senenin parasıyla 800 YTL ve bilgisayarın özellikleri de aynen şöyle;
Intel Celeron 2.00 GHZ CPU
256 MB 333 MHZ RAM
64 MB GeForce 2 AGP
Onboard ses kartı.
LG CD- ROM ve CD-RW
Bir de floppy.

Bu kadar düşüne biliyor musunuz?Gördüğünüz gibi fiyatta monitör de yok.Çünkü eski monitör ve hoparlörünü kullandılar.Üstüne üstelik bir de eski bilgisayarlarını beleşe bilgisayarcıya verdiler.Eski bilgisayarları da kötü değil di yani.İçinde TV kartı bile vardı.
Yani sonuç ;genelleme yapmak tabi ki yanlış ama toplumun gözünde bilgisayarcıların çoğu üçkağıtçı.Çoğu bilgisayarcı bilgisayarı bilmeyen bir müşteri geldiği zaman çıkarını düşünüyor.Halbuki dürüst olunsa sürekli müşteri edinilir ve daha dürüst para kazanılır.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

MaVi_OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 16/08/2005 :  22:51:23  Bilgileri Göster  MaVi_OkYaNuS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi mesleğin üçkağatcısı yokki sadece bu meslekten bahsediyoruz.Tamam belki bu bilg. mesleğinde biraz daha fazla gibi görünsede bu her meslek için geçerli kılar.

Made İn Turkey
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000