AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 AĞZI OLAN KONUŞUYOR......!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

MaVi_OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 07/08/2005 :  22:33:55  Bilgileri Göster  MaVi_OkYaNuS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne iş ben anlamadım.bir konuda arkadaşımızın biri bana demişki neden bilg. mesleğini seçtin bizmi sana bilg. ol dedik diyor.Şunu unutmasın
belki kendisi bilg. anlıyor kendi kendisi tamir edebilir, ama ya hiç bilmeyenler? adam bilg. vidasını bile açmamış.bunlar ne yapacak?
bizde bu mesleği seçtikki hem ekmek parası olsun hemde yardım.tabiki
hakkımızı alacağız dedigim gibi ekmek parası bundan bana neden bilg. mesleğini seçtin diyen ark. bahsediyorum.bunu hangi yüzle söylüyorsun.seçip seçmeme kararını sen vermeye hakkın olmadıgı gibi bana neden bilg. mesleğinide seçtin gibi sorularda soramazsın.
gelelim diğer arkadaşıma RappıeR zannedersem yasal dolandırıcılıkdan bahsediyor.sorarım ona sen hiç işletme işlettinmi? veyahutta hiç işletme işleten birini tanıyormusun? tanıyorsa git bir sor bir dükkan nasıl yürür.elektiriği, suyu , kirası , yanında çalışan elemanı vs. vs giderleri ? bunları nasıl kazanıcaz sen bize yasal dolandırıcı diyorsun mileltin ekmeğinde gözü olanın gözü çıksın...!!!

Made İn Turkey

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 08/08/2005 :  01:38:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarcı olacağına avukat olsaymışın keşke..döktürmüşün güzel..de...
ne bu her konuda rappier a bi laflar bişeyler..ne istiyosunuz adamdan...ağzı olan tabiiki konuşcak buna rappierda dahil istediğini der adam.kusurlu bişey derse(ki hiç bi kusurunu görmedim)yöneticiler bakıcaktır icabına...bu nasıl bişeydir açtığın bu konu yaa..şikayetmi ediyosun insanları?amacın ne?naapalım biz?

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 08/08/2005 :  02:05:38  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayrola, neye hitaben bir serzeniş bu mavi okyanus, ilgili konunun altına yazarsanız daha düzgün olur, ayrıca sakin olalım; icaba bakmak, göz çıkması gibi...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  16:41:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakikaten de ağzı olan konuşmuş <_<
Sayfanın En Üstüne Git

MaVi_OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 08/08/2005 :  22:42:39  Bilgileri Göster  MaVi_OkYaNuS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar RappıeR arkadaşım bir konuda bana yasal dolandırıcılık lafını söyledi ben ona cevap vermek istediğimden ve bunu birtek ben değil herkez fikrini söylemesi istememden dolayıbu konuyu açtım size soruyorum sizce bilgisayarcılar dolandırıcımıdır?

Made İn Turkey
Sayfanın En Üstüne Git

MaVi_OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 08/08/2005 :  22:44:48  Bilgileri Göster  MaVi_OkYaNuS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hassooo dostum ağzı olan konuşcak ama insan konuşurken anlamını iyi süzmeli bir insan hiç mesleğini icra ediyor diye hırsızlıkla suçlanabilirmi?

Made İn Turkey
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000