Ne iş ben anlamadım.bir konuda arkadaşımızın biri bana demişki neden bilg. mesleğini seçtin bizmi sana bilg. ol dedik diyor.Şunu unutmasın belki kendisi bilg. anlıyor kendi kendisi tamir edebilir, ama ya hiç bilmeyenler? adam bilg. vidasını bile açmamış.bunlar ne yapacak? bizde bu mesleği seçtikki hem ekmek parası olsun hemde yardım.tabiki hakkımızı alacağız dedigim gibi ekmek parası bundan bana neden bilg. mesleğini seçtin diyen ark. bahsediyorum.bunu hangi yüzle söylüyorsun.seçip seçmeme kararını sen vermeye hakkın olmadıgı gibi bana neden bilg. mesleğinide seçtin gibi sorularda soramazsın. gelelim diğer arkadaşıma RappıeR zannedersem yasal dolandırıcılıkdan bahsediyor.sorarım ona sen hiç işletme işlettinmi? veyahutta hiç işletme işleten birini tanıyormusun? tanıyorsa git bir sor bir dükkan nasıl yürür.elektiriği, suyu , kirası , yanında çalışan elemanı vs. vs giderleri ? bunları nasıl kazanıcaz sen bize yasal dolandırıcı diyorsun mileltin ekmeğinde gözü olanın gözü çıksın...!!!
bilgisayarcı olacağına avukat olsaymışın keşke..döktürmüşün güzel..de... ne bu her konuda rappier a bi laflar bişeyler..ne istiyosunuz adamdan...ağzı olan tabiiki konuşcak buna rappierda dahil istediğini der adam.kusurlu bişey derse(ki hiç bi kusurunu görmedim)yöneticiler bakıcaktır icabına...bu nasıl bişeydir açtığın bu konu yaa..şikayetmi ediyosun insanları?amacın ne?naapalım biz?
Hayrola, neye hitaben bir serzeniş bu mavi okyanus, ilgili konunun altına yazarsanız daha düzgün olur, ayrıca sakin olalım; icaba bakmak, göz çıkması gibi...
arkadaşlar RappıeR arkadaşım bir konuda bana yasal dolandırıcılık lafını söyledi ben ona cevap vermek istediğimden ve bunu birtek ben değil herkez fikrini söylemesi istememden dolayıbu konuyu açtım size soruyorum sizce bilgisayarcılar dolandırıcımıdır?