AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 08/08/2005 :  23:15:33  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende diğer üye olduğum sitelerin forumları biraz daha karışık hem ömer sinan ın dediğide biraz uçuk kaçık oluyor bencede burası daha kolay kullanışlı ayrıca bira da yaşlı olan üyelerki 20 yaşını geçmiş olan arkadaşlara biraz ağır ve klasik olduğu için kolay gelebiliyor diğebilirim herhalde ööle olduğunu zannediyorum işaallah ööledit falan vs. vb. işte canım yaww aaaa......

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/08/2005 :  00:34:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
forumun derdi 20 yaşını geçmiş insanlarlardan ziyade 13 yaşını geç(e)memiş kimselerle uğraşmak. Kolay gelse gelse onlara gelir, o yaşlı dediğin kimselerin büyük çoğunluğu bir çoğunuzun yaşından daha fazla bilgisayar dünyası ile içli dışlı olmuş kimseler, forumda teknoloji özürlü 'yaşlı' bulunduğunu zannetmiyorum, o tip kimseleri bir oyun sitesinde değil; arkadaş bulmaya yarayan zımbırtılarda görebilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 09/08/2005 :  10:52:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu yeni gördüm o yüzden yeni yanıt atabiliyorum omersinan arkadaşım burası laylaylooom forumu değil düzeyli bir forum daha sonra elbette yenilikler olacaktır eğer beyenmiyorsan bak en üstte baş harfi büyük diğerleri küçük na böyle 'Çıkış' yazıyor ona basabilirsin hani şu bordo ile kırmızı arası rengi olan ok...

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 09/08/2005 :  14:54:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendi avatarınızı kullanabilmek ve mesajlara resim eklemek kasıtlı olarak eklenmiyor. Geçmiş zamanlardan rahatsız edici tecrübelerimiz var. Dahası küçük bir görsellik uğruna forumun yavaşlaması ve insanların bant genişliğini gereksiz yere işgal etmesi de söz konusu. Özel mesaj, "yapılabilecekler" arasında mevcut. Ama yeni tasarımı beklemek zorunda.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000