AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  02:39:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Site güzel ama ortam güzel zaten ömersinan böyle diyor ama hakikaten mesajlara resim koyabilsek veya bilgisayarımızdan avatar indirebilsek çok iyi olurdu biraz papancılık oldu ama neyse mesala ben şöyle kafa dengi bir avatar bulamadım ilk başta acayip acayip kadın ve erkek resimleri var
Sayfanın En Üstüne Git

Diyuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  10:38:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teknoloji bizim dostlugumuzu bozamasin arkadaslar 1-2 resim yüzünden oyunsitesini soguk hale getirmeyelim lütfen ha resmi pc mizden yüklemisiz ha hazir olarak oyunsitesinden ne fark eder cok önemli bir sey degilki
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  17:08:46  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben foruma çirkin demedim ortama da sadece 1-2 şey eklenirse çok daha iyi olur ben istiyorum şahsen özellikle kendi avatarımızı bilgisayarımızdan yükleyebilme özelliğini istiyorum. Snitz forumun sitesinde eklenti var benim istediğim konuda onu indirip ekleyince oluyo onu yapabilirler en ufak bi değişiklik bile olmaz sadece avatar..
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  18:40:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım yeni bir tasarım olursa forum ancak o zaman değişir. bir yıldan az zamanda da bunun olabileceğini zannetmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 08/08/2005 :  22:35:52  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten forum desteklese dediklerinizi yaparlardı, ama demek ki ya olmayacak ya forum komple değişecek...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000