mavi ısıgı bende alamıyom.ya cok zor ya ben yanlıs yapıyomdaha once verdıgınız cevabı okudum ama olmuyo ıste.Lara yı o kırmızılı hayalete meze olmaktan kurtaramıyom.Bana ve Lara ya yardım pls....
bu siteden oyunun save ini çekebilirsin: www.geocities.com/dralihatay/down/save/tr6save.zip Dosyalar ziplidir.Öncelikle zipini açmalısın.Bu açılan dosyayı c:Program Files/Eidos/TRAOD/savegame klasörü içine kopyala.her ihtimale karşı diğer savelerin yedeğini al. 7 Numralı dosya:The Hall of Seasons bölümünün Kırmızı Ruhu geçilmiş vaziyette 0 Numaralı dosya:Boaz bölümünün yaratık tam ölürken save dosyasıdır 5 Numaralı dosya:The Lst Domain bölümünün zamanlı kapı save i A Numaralı dosya:Eckhardt ölmüş vaziyette. B Numaralı dosya:Oyunun son save i. Ayrıca [tam link verin] dan oyunun tam çözümüne bakabilirsin.
Merhabalar, Evde bilgisayar olmadığı için TR' yi internet kafede oynuyorum. Haliyle öyle uzun boylu kalamıyorum oyunda. Bana TR 5 ve TR 6 nın şifrelerini gönderebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Sitede TR 5 in şifrelerinin bahsedildiği şekilde çalışması olanaksız. Çünkü TR 4 teki gibi pusula yok. Haliylede kuzeye dönemiyoruz. Nedir bu işin hakikati? Millet 6 ya geçti ben hala 5 te oyalanıyorum. E kardeşim 2 tane tabancayla koca 3 başlı canavarı nasıl öldürür zavallı kız? Yazık değil mi?