AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tomb raider 6
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 25/07/2003 :  23:09:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
orda disco da sahnedeki kolu indir yukarı inip çıkan bi platform var ordan kapalı olan köprülü yola atla.ierle orda asağı doğru eğik bi yer var ordan kay hemen karşıya atlayıp tutun.solundaki platformada atla.ilerle ışıkların durduğu o demire tutun ve tutunt tutunt sola doğru git platform gelin ce kalk ve gerileyip koşarak karşıya atla.kapalı olan köprünün önünde dur el çıkcak ctrl ye bas tekmeyle köprüyü indiriyo.zaten güçlendim dio ve kapıyıda açıyo.orda soldaki kol kutuların gitmesini sağdaki kutu kapaklarının açılmasını sağlıyo.sıra basıp kontrol et.zaten orda sadece bişey var sonralarıne bakma.ilkini açıp bakınca dikkat et aşağıda bir adam geliyo işini bitir.kolların olduğu odadan anahtarıda al ve aşağı inip o anahtar isteyen odaya git.ordanda bişeyler al ve yine kol alon odaya çık.merdivenin önündeki odayı aç ve o kahrolası diskoyu bitir (benide çok uğraştırdı da)

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

culug
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 01/08/2003 :  13:14:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ilginiz icin tskler artik tomb of ancients bolumundeyim iskeletin yanindaki yerdeki tunele girdim silahi falan aldim simdi diger kapidan girerek duvardan ok atilan ve kiliclarin gectigi odadayim... kolu cekince karsidaki kapi 3-5 sn acik kaliyo bu durumda yetismek imkansiz gibi? 3 gundur deniyorum yardim pls.:)

Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 01/08/2003 :  22:15:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kolu indir.o ok atanlardan eğilmeden geç .(kop yani :)kılıçlarında üstünden atlayıp geçebilirsin.zaten bölüm orda bitiyo.sen hall of seasons a gel de gör zorluğu :) orda kafayı yedim valla.o bölümdede takıldığın yer olursa çekinme yaz :))

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

culug
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 26/08/2003 :  20:34:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
geldim gordum:) 1.tasi suyun icinden aldim. Kutuklerin oldugu yerden ikinci tasida aldim.Ucuncu tasi surekli yikilan yollarin ordan aldim.. Ama 4.tasi alacagim kapi acilmiyoor. yrd pls:)

Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 26/08/2003 :  20:52:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
üstüne bastığın yerden sonra kapı açılınca 3 koluda dene ama büyük ihtimalle sağdakinde

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000